Κανονικά το Australian Open τη Δευτέρα

09:48 4/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Την αισιοδοξία του ότι το Australian Open θα ξεκινήσει κανονικά στην προγραμματισμένη ημερομηνία (08/2), εξέφρασε ο CEO της Tennis Australia και διευθυντής των αγώνων του πρώτου Grand Slam της σεζόν, Κρεγκ Τάιλι.

Το πρόγραμμα και στα έξι τουρνουά

προετοιμασίας που διεξάγονται αυτή την εβδομάδα στο Μelbourne Park ακυρώθηκε την Πέμπτη (04/02) λόγω θετικού κρούσματος σε υπεύθυνο ασφαλείας σε ξενοδοχείο όπου διαμένουν αθλητές και αναμένεται να συνεχιστεί την Παρασκευή εφόσον όλοι οι τενίστες κάνουν τεστ και βγει αρνητικό.

Η κλήρωση του Australian Open 2021 που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη (04/02), μεταφέρθηκε μια ημέρα αργότερα (05/02).

“Είμαστε απολύτως πεπεισμένοι ότι το Australian Open θα γίνει κανονικά. Ξεκινάμε τη Δευτέρα” είπε στους δημοσιογράφους ο Τάιλι.

Ο ισχυρός παράγοντας του Αυστραλέζικου τένις, είπε ότι 507 άτομα έχουν περιοριστεί, 160 εκ των οποίων είναι αθλητές και θα έχουν ολοκληρώσει τα τεστ μέχρι το βράδυ της Πέμπτης.

Αν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά, τα τουρνουά θα συνεχιστούν κανονικά την Παρασκευή.

Λιγότερο αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Κυβερνήτης της πολιτείας της Βικτώρια, Νταν Άντριους που ξεκαθάρισε ότι η ασφάλεια της κοινότητας είναι προτεραιότητα για όλους.

“Σε αυτή τη φάση, το τένις δεν επηρεάζεται αλλά όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν” είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σάββατο θα παρθεί οριστική απόφαση για τη διεξαγωή ή όχι του Australian Open.

The post Κανονικά το Australian Open τη Δευτέρα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα