Ναδάλ: “Δεν μπορούσα να προπονηθώ”

Ο Ράφαελ Ναδάλ μίλησε στο CNN για το πως έζησε την τραγωδία με τις φονικές πλημμύρες στη Μαγιόρκα

Toν περασμένο Οκτώβριο, 13 άτομα χάθηκαν στην πόλη Sant Llorenç des Cardassar, μόλις λίγα λεπτά μακριά απ’τη γενέτειρα του Ράφαελ Ναδάλ, το Μανακόρ.

Ο Ισπανός θρύλος, έζησε από κοντά την τραγωδία και μάλιστα κινήθηκε άμεσα, βοηθώντας τους πληγέντες με διάφορους τρόπους.

Αρχικά, διέθεσε μέρος της ακαδημίας του για να στεγαστούν οικογένειες που τα σπίτια τους ήταν αδύνατον να κατοικηθούν ενώ την επόμενη

ημέρα, έβαλε τη φόρμα και τις μπότες του, βοηθώντας στην αποκατάσταση των ζημιών στην περιοχή.

Πριν λίγες ημέρες, έγινε γνωστό ότι δώρισε 1εκ. ευρώ για τους πληγέντες, δείχνοντας για μια ακόμη φορά πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι, πέρα από σπουδαίος αθλητής.

https://www.tennis24.gr/wp-content/uploads/2018/12/Nadal_3.mp4

“Ήταν τραγικό. Τρομακτικό και πολύ λυπηρό. Συνέβη στο χωριό, δίπλα από εμάς, μόλις 6 χιλιόμετρα από εδώ. Ήταν μια δύσκολη ημέρα. Έζησα την τραγωδία από πολύ κοντά. Ένιωσα μεγάλη λύπη για τους ανθρώπους που έχασαν τα πάντα, ειδικά γι’αυτούς που χάθηκαν.

“Την επόμενη ημέρα πήγαμε για προπόνηση και μετά από 10 λεπτά είπα: ‘Παιδιά, δεν μπορώ να προπονηθώ’. Σταματήσαμε την προπόνηση. Επέστρεψα πίσω σπίτι και μετά από λίγα λεπτά αποφασίσαμε να πάμε εκεί να βοηθήσουμε” δήλωσε στο συνεργείο του CNN που βρέθηκε στο Μανακόρ για το αφιέρωμα στην προετοιμασία του Ναδάλ.

The post Ναδάλ: “Δεν μπορούσα να προπονηθώ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα