Η επιστροφή του Birdman!

Ο Τόμας Μπέρντιχ πήρε wild card συμμετοχής στο τουρνουά του Όκλαντ όπου θα δώσει το πρώτο του ματς μετά από έξι περίπου μήνες!

Πιο συγκεκριμένα, από το Queen’s έχουμε να δούμε σε αγωνιστική δράση τον 33χρονο Τσέχο τενίστα καθώς ένας τραυματισμός στο πόδι και η πολύ κακή φόρμα του το 2018 τον οδήγησαν στην, πολύ προσφιλή(!) πρόσφατα, επιλογή των τενιστών να μένουν μακριά από την αγωνιστική δράση για αρκετούς μήνες

ώστε να επιστρέφουν φρέσκοι και με ανανεωμένο το κίνητρο για το άθλημα!

Αυτό θα επιχειρήσει να κάνει, λοιπόν, ο κάτοχος 13 τίτλων στην ATP και μόνιμο μέλος του Top10 (πλην μιας εβδομάδας) από τον Ιούλιο του 2010 μέχρι τον Ιανουάριο του 2017!

Και η μεγάλη επιστροφή θα γίνει στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας από το οποίο πήρε wild card συμμετοχής στην πρώτη μάλιστα φορά στην καριέρα του που θα παίξει εκεί!

“Ήμουν τραυματισμένος για μισό χρόνο και πάντα ήθελα να δω εντελώς διαφορετικά το 2019 και να ξεκινήσω φρέσκος. Δεν έχω κερδίσει ποτέ το Αυστραλιανό Όπεν, οπότε ίσως ο τρόπος ήταν να παίξω πρώτα στη Νέα Ζηλανδία! Θέλω να πάρω ματς στα πόδια μου και ελπίζω να παίξω μπόλικα τις πρώτες δύο εβδομάδες του χρόνου” ανέφερε ο Birdman που έχει πέσει πλέον στο Νο71 του κόσμου αλλά έχει ελάχιστους πόντους να υπερασπιστεί από το κάκιστο 2018.

Κώστας Αϊτάκης

The post Η επιστροφή του Birdman! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα