Ναδάλ: “Χρειάζομαι αγώνες και να παραμείνω υγιής” (vid)

12:42 4/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Ράφα Ναδάλ μπορεί να έκανε το 2 στα 2 στο Μπρίσμπεϊν και μάλιστα με εξαιρετικές εμφανίσεις, ωστόσο ο 37χρονος Ισπανός παραμένει προσγειωμένος τονίζοντας στις on court δηλώσεις του, αμέσως μετά τη νίκη του κόντα στον Τζέισον Κούμπλερ, ότι χρειάζεται περισσότερους αγώνες, αλλά κυρίως να παραμένει υγιής. 

“Νομίζω ότι ξεκίνησα το ματς παίζοντας πολύ καλά και με αποφασιστικότητα.”, είπε ο Ναδάλ. “Παρακολούθησα ένα βίντεο του Τζέισον πιο από την μεταξύ μας αναμέτρηση και τον είδα να παίζει σταθερά από τη βασική γραμμή, οπότε μπήκα στο court προσπαθώντας να

είμαι επιθετικός με χτυπήματα πάνω στη γραμμή.”

“Ήταν ένα πολύ θετικό ματς για μένα και το γεγονός ότι θα παίξω ξανά αύριο (σ.σ Παρασκευή) σημαίνει πολλά για μένα. Δύο νίκες μετά από πολύ καιρό εκτός Tour είναι κάτι που με κάνει να νιώθω καλά.”

“Χρειάζομαι αγώνες και να παραμείνω υγιής. Πρέπει να συνεχίσω να προπονούμαι καλά και φυσικά τα τελευταία δύο ματς εδώ βοηθούν πολύ, όπως ακόμα και το διπλό την πρώτη ημέρα. Φυσικά και οι νίκες βοηθούν. Για μένα κάθε μέρα που έχω την ευκαιρία να παίξω είναι πραγματικά υπέροχο, οπότε είμαι χαρούμενος γι’ αυτό και χαρούμενος που επέστρεψα και είμαι ανταγωνιστικός. Ας δούμε πόσο μακριά μπορώ να φτάσω.”

Στα προημιτελικά ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον επίσης Αυστραλό Τζόρνταν Τόμπσον σε μια αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή όχι πριν τις 12:00 GR στο τελευταίο παιχνίδι του κεντρικού court. 

BRISBANE INTERNATIONAL DRAW | DOUBLES | OOP (+8h)

The post Ναδάλ: “Χρειάζομαι αγώνες και να παραμείνω υγιής” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα