Καθάρισε ο Ντιμιτρόφ και στο βάθος βλέπει Ναδάλ (vid)

09:30 4/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ο οποίος συνεχίζει στην ίδια φόρμα από το τελείωμα της περσινής σεζόν.

Μετά τη δύσκολη νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα του Brisbane International κόντρα στον Άντι Μάρει, ο 32χρονος Βούλγαρος χρειάστηκε μόλις 67 λεπτά την Πέμπτη για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ντάνιελ Αλτμάϊερ με 6-1, 6-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

20th Brisbane win secured @GrigorDimitrov was in sparkling form on his way to progressing to a seventh #BrisbaneTennis

quarterfinal, defeating Daniel Altmaier 6-1 6-2 pic.twitter.com/D9MTMr1Pzu

— Brisbane International (@BrisbaneTennis) January 4, 2024

Ο πρωταθλητής της διοργάνωσης το 2017 και Νο2 του ταμπλό, δεν αντιμετώπισε την παραμικρή δυσκολία απέναντι στο Νο47 της παγκόσμιας κατάταξης και συνέχισε τις επιβλητικές του εμφανίσεις στο tour.

Στα προημιτελικά του Μπρισμπέιν, ο Βούλγαρος θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό, Ρίνκι Χιτζικάτα ο οποίος νωρίτερα επιβλήθηκε 5-7, 6-2, 7-6(4) του Τόμας Μάτσακ.

Στο μεταξύ, ο Ούγκο Ουμπέρ απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά λόγω τραυματισμού και έτσι ο Τζόρνταν Τόμπσον προκρίθηκε στα προημιτελικά άνευ αγώνα.

Ο Τόμπσον περιμένει το νικητή Ναδάλ-Κούμπλερ στα προημιτελικά ενώ όλοι στο Μπρισμπέιν περιμένουν τον ημιτελικό Ναδάλ-Ντιμιτρόφ, στο κάτω μέρος του ταμπλό.

The movement and the touch @GrigorDimitrov is on fire in Brisbane #BrisbaneTennis pic.twitter.com/c6mopC0yhe

— Brisbane International (@BrisbaneTennis) January 4, 2024

BRISBANE INTERNATIONAL DRAW | DOUBLES | OOP (+8h)

The post Καθάρισε ο Ντιμιτρόφ και στο βάθος βλέπει Ναδάλ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα