Μουράτογλου: “Ο Τζόκοβιτς και η Σερίνα έχουν τη νοοτροπία πρωταθλητή”

Ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές των τελευταίων ετών ο Πατρίκ Μουράτογλου προχώρησε σε πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις σε δημοσίευση του στα social media σχετικά με τη νοοτροπία που πρέπει να έχει ένας παίκτης για να φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα του τένις.

Ο Γάλλος προπονητής της Σερίνα Γουίλιαμς, του Στέφανου Τσιτσιπά και της Κόκο Γκάουφ αλλά και ιδρυτής της σπουδαίας ακαδημίας Mouratoglou Tennis Academy έδωσε ως παράδειγμα στο πιο πρόσφατο

βίντεό του τον Νόβακ Τζόκοβιτς, την Σερίνα και τον Λέιτον Χιούιτ.

“Οι πρωταθλητές, έχουν τη νοοτροπία και η νοοτροπία χτίζει το τένις. Άρα όλα έχουν να κάνουν με τη νοοτροπία και αυτό ισχύει για τα πάντα. Ό,τι κι αν κάνετε, αν έχετε τη σωστή νοοτροπία, θα τα καταφέρετε.” επεσήμανε ο Μουράτογλου.

“Κάποιοι παίκτες που γνωρίζω, είναι πρωταθλητές στο μυαλό τους, ξέρω ότι στη δεύτερη ζωή τους μετά το τένις, θα τα πάνε υπέροχα γιατί σκέφτονται με τον σωστό τρόπο. Οι άνθρωποι που έχουν φυσικά την καλύτερη νοοτροπία, είναι αυτοί που θα πάνε πιο μακριά” πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THE COACH (@patrickmouratoglou)

“Θυμάμαι τον Νόβακ, όταν ήταν 17, δεν σκεφτόμασταν ότι το τένις του είναι απίστευτο. Όχι, αλλά έχει μία απίστευτη νοοτροπία. Έχει την απόλυτη νοοτροπία του πρωταθλητή. Το ίδιο με τη Σερίνα.”

“Ανέπτυξαν το τένις τους. Το ίδιο και ο Λέιτον Χιούιτ, δεν ήταν απίστευτο το τένις του αλλά ήταν νούμερο ένα στον κόσμο επειδή έχει τη νοοτροπία ενός πρωταθλητή” τόνισε ο Γάλλος κόουτς.

Δανάη Μασκαλέρη

The post Μουράτογλου: “Ο Τζόκοβιτς και η Σερίνα έχουν τη νοοτροπία πρωταθλητή” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα