Μουράτογλου: “Ο Κύργιος δημιουργεί προβλήματα γιατί τα χρειάζεται” (vid)

16:25 7/8/2022 - Πηγή: Tennis24

O Πάτρικ Μουράτογλου ανέλυσε τη συμπεριφορά του Νικ Κύργιου στο Tennis Majors με τον Γάλλο προπονητή να εξηγεί ότι τα προβλήματα που δημιουργεί ο Αυστραλός στα περισσότερα παιχνίδια του δεν είναι τυχαία και ότι έχουν να κάνουν με την επιθετικότητα που βγάζει στο παιχνίδι του ο Αυστραλός. 

Ο Μουράτογλου τόνισε ότι ο Κύργιος χρησιμοποιεί όλες αυτές τις μεθόδους για να πάρει μεγαλύτερη ενέργεια μέσα στο court η οποία θα τον βοηθήσει στο παιχνίδι του. 

“Νομίζω ότι αυτός είναι ο τρόπος για να πάρει

την ενέργεια που χρειάζεται έτσι ώστε να αποκτήσει την επιθετικότητα στο παιχνίδι του.” είπε. 

“Όταν είναι ήρεμος στο court δεν είναι τόσο επιθετικός στο παιχνίδι του και δεν παίζει το καλύτερο τένις του. Νομίζω ότι η ηρεμία τον κάνει πιο ευάλωτο απέναντι στους αντιπάλους του.”

“Το…χάος κατασκευάζεται από τον Κύργιο. Κατά κάποιο τρόπο δημιουργεί προβλήματα γιατί τα χρειάζεται. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτό είναι ενοχλητικό και το καταλαβαίνω. Δεν λέω αν είναι σωστό ή λάθος αυτό που κάνει, απλά τονίζω ότι αυτό που κάνει ωφελεί τον ίδιο στο παιχνίδι του.”

“Όταν έπαιξε με τον Στέφανο (σ.σ Τσιτσιπά) στο Wimbledon μιλούσε σε όλο το παιχνίδι ότι ο Στέφανος έπρεπε να αποβληθεί επειδή πέταξε την μπάλα στο πλήθος. Δεν σταματούσε να μιλάει γι’ αυτό και μάλιστα εκείνη την ημέρα έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του.”

“Το επόμενο πρωί βρισκόμουν στα αποδυτήρια και ο Νικ συνέχισε να μιλάει γι’ αυτό το θέμα μ’ έναν άλλον διαιτητή. Γενικά το χρειάζεται, το έχει ανάγκη για να δώσει στον εαυτό του την ενέργεια για να παίξει όσο καλύτερα μπορεί.”

The post Μουράτογλου: “Ο Κύργιος δημιουργεί προβλήματα γιατί τα χρειάζεται” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα