Κασάτκινα-Ρότζερς: Τελικός φορμαρισμένων στο Σαν Χοσέ

09:56 7/8/2022 - Πηγή: Tennis24

Ντάρια Κασάτκινα και Σέλμπι Ρότζερς θα διεκδικήσουν τον τελικό στο Mubadala Silicon Valley Classic μετά τις νίκες τους στα ημιτελικά του Σαββάτου απέναντι σε Πάολα Μπαντόσα και Βερόνικα Κουμερντέτοβα αντίστοιχα.

Η Κασάτκινα, Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης, συνέχισε την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποιεί και αφού απέκλεισε την πρόσφατη πρωταθλήτρια του Wimbledon, έβγαλε εκτός Σαν Χοσέ και το Νο2 του ταμπλό και Νο4 του κόσμου, Πάολα Μπαντόσα.

Η

25χρονη Ρωσίδα επικράτησε 6-2, 6-4 της Ισπανίδας και προκρίθηκε στο δεύτερο συνεχόμενο τελικό της στο Σαν Χοσέ όπου θα διεκδικήσει τον 5ο τίτλο της καριέρας της.

Στο εναρκτήριο σετ η Κασάτκινα κυριάρχησε στο κεντρικό court ωστόσο στο 2ο σετ χρειάστηκε να ανατρέψει δύο φορές το προβάδισμα της Μπαντόσα και να ολοκληρώσει τη νίκη της με 11 winners και 11 αβίαστα λάθη, έναν 16 και 30 αντίστοιχα της Ισπανίδας.

Στον τελικό της Κυριακής η Ρωσίδα θα αντιμετωπίσει την εξίσου φορμαρισμένη Σέλμπι Ρότζερς η οποία αφού απέκλεισε το Νο1 του ταμπλό Μαρία Σάκκαρη στον 2ο γύρο, δεν έχασε σετ ούτε απέναντι στη Βερόνικα Κουμερντέτοβα κερδίζοντας με 6-3, 6-4 τη Ρωσίδα, Νο9 του ταμπλό.

Κασάτκινα και Ρότζερς θα συναντηθούν για τρίτη φορά, έχοντας μοιραστεί τα δύο προηγούμενα ραντεβού τους. Η Ρωσίδα είχε κερδίσει την Αμερικανίδα στην πορεία της προς τα ημιτελικά στο φετινό Roland Garros ενώ η Ρότζερς είχε επικρατήσει στη μοναδική hard court συνάντησή τους το 2017.

SAN JOSE SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Κασάτκινα-Ρότζερς: Τελικός φορμαρισμένων στο Σαν Χοσέ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασάτκινα-Ρότζερς, Τελικός, Σαν Χοσέ,kasatkina-rotzers, telikos, san chose