San Diego Open: Ο Ρούμπλεφ στα ημιτελικά (vid)

Μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα, ο Αντρέι Ρούμπλεφ επικράτησε για 2η φορά του Ντιέγκο Σβάρτσμαν εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα ημιτελικά του Σαν Ντιέγκο. 

Μετά από τη νίκη του την περασμένη εβδομάδα στο Laver Cup, ο Ρώσος κέρδισε με 6-1, 7-5 σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες και πλέον θα βρεθεί σε ημιτελική φάση για 8η φορά φέτος, συνεχίζοντας την προσπάθεια για την κατάκτηση του 2ου τίτλου του στη σεζόν, μετά από τον περασμένο Φεβρουάριο (Ρότερνταμ).

Ο Νο5 του κόσμου, αν και δεν έδειξε μεγάλη συνέπεια στο service

του, κατάφερε να “σβήσει” τις 7 από τις 8 ευκαιρίες για break του Αργεντινού, ενώ ο ίδιος έκλεισε το παιχνίδι με το πλέον εντυπωσιακό τρόπο φτάνοντας σε break όντας πίσω με 40/0! 

Στο 1ο set ο Ρούμπλεφ ήταν εντυπωσιακός και παραχωρώντας μόλις ένα game, αλλά και 8 πόντους στο service του έφτασε στο 6-1 μέσα σε 33 λεπτά. 

Στο 2ο σκέλος της αναμέτρησης ο Ρώσος βρήκε και πάλι πρώτος break (4-2), με τον Σβάρτσμαν όμως να το παίρνει άμεσα πίσω (4-3). Με τον Αργεντινό να έχει τριπλό game-point στη διάθεση του  (40/0) στο 12ο game, όλα έδειχναν ότι θα πάμε σε tie-break.

Ωστόσο, ο Ρούμπλεφ με 5 συνεχόμενους πόντους έφτασε σ’ ένα ακόμη break, αλλά και στη νίκη-πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον εντυπωσιακό Κάμερον Νόρι, ο οποίος χρειάστηκε μόλις 67 λεπτά για να επικρατήσει του ημιφιναλίστ του Wimbledon, Ντένις Σαποβάλοφ με το επιβλητικό 6-3, 6-1, φτάνοντας τις 40 νίκες του τη φετινή σεζόν.

Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Κάσπερ Ρουντ με τον Βούλγαρο να επικρατεί του Ασλάν Καράτσεφ με 6-1, 1-6, 6-2 και τον Νορβηγό να ξεπερνάει εύκολα το εμπόδιο του Ιταλού Λορέντζο Σονέγκο με 6-3, 6-1.

SAN DIEGO OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-10h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post San Diego Open: Ο Ρούμπλεφ στα ημιτελικά (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα