Μουράτογλου: “Εκτός του Τζόκοβιτς το 2024 θα είναι η χρονιά του Σίνερ”

Ο Πατρίκ Μουράτογλου εκτιμά ότι πέρα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Γιάνικ Σίνερ θα είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν αφήνοντας πίσω του τον Κάρλος Αλκαράθ, βασιζόμενος στην τεράστια αυτοπεποίθηση που έχει πλέον ο Ιταλός η οποία του θυμίζει τον Τζόκοβιτς του 2011. 

“Και το 2024 η χρονιά αναμένεται να είναι του Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά ποιος θα βρεθεί στο Νο2;”, έγραψε σε ανάρτησή του ο Γάλλος προπονητής. “Πιστεύω ότι μπορεί

να είναι η χρονιά του Γιάνικ Σίνερ. Σίγουρα, ο Κάρλος Αλκαράθ θα είναι πολύ κοντά, αλλά λαμβάνοντας υπόψη αυτά που πέτυχε ο Σίνερ στο τέλος του 2023 δείχνει ότι είναι 100% έτοιμος για να αποδώσει σε υψηλότερο επίπεδο.”

“Αν και ο Κάρλος έχει προβάδισμα με δύο τίτλους σε Grand Slam και ήταν και Νο1 του κόσμου, νομίζω ότι το γρήγορο και επιθετικό στιλ του Γιάνικ, που παίρνει την μπάλα νωρίς και παίζει με ένταση, θα τον κάνει πιο δυνατό σε επιφάνειες εκτός του χώματος, την επόμενη χρονιά.”

“Στο τένις η αυτοπεποίθηση παίζει σημαντικό ρόλο και η επιτυχία του Σίνερ στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν του 2023, συμπεριλαμβανομένης και της κατάκτησης του Davis Cup (με την Ιταλία) του δίνει αυτήν τη νοοτροπία του νικητή. Μου θυμίζει πολύ τον Νόβακ Τζόκοβιτς του 2011”, κατέληξε ο Μουράτογλου

The post Μουράτογλου: “Εκτός του Τζόκοβιτς το 2024 θα είναι η χρονιά του Σίνερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα