Milano P1: Θριαμβευτές σε τελικό-έπος οι Λεμπρόν και Γκαλάν! (vid)

Οι Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν στέφθηκαν πρωταθλητές του Milano P1, του τελευταίου τουρνουά της σεζόν για το Premier Padel. Οι δύο Ισπανοί επικράτησαν σε έναν απίστευτο τελικό των Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ με 7-6(6), 6-7(4), 7-6(5).

Έτσι, οι Λεμπρόν/Γκαλάν επανέλαβαν τον περσινό τους θρίαμβο στη διοργάνωση του Μιλάνου, κατακτώντας ταυτοχρόνως το πρώτο τους τρόπαιο στο Premier Padel στο 2023.
Παράλληλα, αυτός είναι συνολικά ο πέμπτος τίτλος τους σε όλα τα σιρκουί από τις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν και ο Λεμπρόν

επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Χαρακτηριστική στιγμή του τελικού ήταν όταν στο δεύτερο σετ -στο 5-4- οι Λεμπρόν/Γκαλάν είχαν τρία match point στο αντίπαλο σερβίς, με τους Ντι Νένο/Στούπατσουκ όμως να “επιβιώνουν” και αργότερα να επικρατούν στο τάι μπρέικ.

QUÉ PARTIDAZO! Stupa and Di Nenno fight back!
⁰One set each, next one will decide about the winner

@FrancoStupaczuk / @mdinenno

6⃣/7⃣-7⃣/6⃣

@juanlebronc / @alegalan96 #MilanoPremierPadelP1 #PadelStars pic.twitter.com/uX1GkWWvq3

— Premier Padel (@premierpadel) December 10, 2023

Ωστόσο, όταν βρέθηκαν για πρώτη φορά σε match point στο τάι μπρέικ του τρίτου σετ, οι δύο Ισπανοί πήραν κατευθείαν τον πόντο που τους έδωσε τον τίτλο. Για τους Ντι Νένο/Στούπατσουκ αντιθέτως, χάθηκε η ευκαιρία να κατακτήσουν τον δεύτερο τίτλο τους στο Premier Padel, έπειτα από το Qatar Major τον περασμένο Μάρτιο.

No words. @alegalan96. This moment #MilanoPremierPadelP1 #PadelStars pic.twitter.com/gegTzH0sKc

— Premier Padel (@premierpadel) December 10, 2023

Στις γυναίκες, οι Ντελφίνα Μπρέα και Μπεατρίθ Γκονθάλεθ θριάμβευσαν, κάνοντας δικό τους το τρόπαιο. Η Αργεντινή με την Ισπανίδα επιβλήθηκαν στον τελικό με 6-0, 7-6(4) των Αλεχάνδρα Σαλαζάρ και Σοφία Αραούζο, παίρνοντας τον δεύτερο τίτλο τους στο σιρκουί, έπειτα από το Madrid P1 τον Ιούλιο.

Οι Μπρέα/Γκονθάλεθ ήταν… οδοστρωτήρας στο πρώτο σετ, ενώ και στο δεύτερο προηγήθηκαν με 3-0, με ένα μπρέικ. Η ολική επαναφορά των Σαλαζάρ/Αραούζο ήρθε με το δικό τους μπρέικ που μείωσαν σε 3-2 και στη συνέχεια οι δύο ομάδες έφτασαν ως το τάι μπρέικ, όπου και υπερίσχυσαν η Αργεντινή με την Ισπανίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα