Ο Νεϊμάρ ζήτησε να φύγει αλλά η Παρί ζητάει ένα "τσουβάλι" χρήματα

08:50 8/8/2023 - Πηγή: Contra

Τάσεις φυγής έχει εδώ και αρκετούς μήνες από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ, ειδικά μετά από την επίθεση που σημειώθηκε έξω από το σπίτι του από οπαδούς της γαλλικής ομάδας στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η Equipe, ο ποδοσφαιριστής με την επιστροφή της ομάδας από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας συσκέφθηκε με την οικογένειά του και ξεκαθάρισε στους ιθύνοντες

της Παρί πως θέλει να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του μακριά από το Παρίσι.

Η Παρί αγόρασε τον Νέι αντί του ποσού των 222.000.000 ευρώ, ποσό που είναι η ακριβότερη μεταγραφή που έχει σημειωθεί ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά πλέον τον κοστολογεί με ένα αρκετά πιο χαμηλό ποσό.

Συγκεκριμένα , στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου, δημοσιεύματα ήθελαν την γαλλική ομάδα να είναι πρόθυμη να πει το "ναι" στην πώληση Νεϊμάρ αντί ενός ποσού κοντά στα 90.000.000 ευρώ.

Μπορεί οι απαιτήσεις της να έχουν μειωθεί αισθητά αλλά πρόκειται για ένα ποσό που καμία ομάδα δεν έχει δείξει τη διάθεση να βγάλει από τα ταμεία της.

Θυμίζουμε πως ο Νεϊμάρ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Παρί μέχρι το 2025 αλλά αν υπάρξει πρόθεση και από τις δύο πλευρές, αυτό μπορεί να ανανεωθεί μέχρι και το 2027.

Διαβάστε Περισσότερα

Φοβερή Γουέστ Χαμ: Ολοκλήρωσε την βόμβα με τον διάδοχο του Ράις

Η Μπάρτσα συνεχίζει να πουλάει παντού, μετά τους Ντεμπελέ και Κεσιέ "διώχνει" και 19χρονο εξτρέμ

Έφυγε για λίγο από το holiday mode ο Λέβι και απάντησε στην πρόταση μάμουθ της Μπάγερν

Keywords
Τυχαία Θέματα