Νεϊμάρ: Πώς ο Βραζιλιάνος σταρ "αναγκάστηκε" να δει με άλλο μάτι τη μεταγραφή τού στη Σ. Αραβία

11:36 13/8/2023 - Πηγή: Contra

Ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη τάραξαν τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τα ξημερώματα της Κυριακής(13/8) και ανέφεραν πως ο Νεϊμάρ βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και την Αλ Χιλάλ.

Ο Βραζιλιάνος, μόλις στα 31 του και έπειτα από μία 6ετία στην Παρί φέρεται πως αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα των Κριστιάνο Ρονάλντο, Καρίμ Μπενζεμά αλλά και πολλών ακόμα πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών, σχεδόν "αναγκαστικά".

Ο Νέι είχε εκφράσει ήδη από τα μέσα της σεζόν την επιθυμία του να αποχωρήσει καθώς ένιωθε πως

το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα δεν είναι το ιδανικό ώστε να μπορέσει να αποδώσει τα μέγιστα εντός του αγωνιστικού χώρου.

Μάλιστα, στη χειμειρινή μεταγραφική περίοδο ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί τα είπε με τον Τοντ Μπέλι για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μετακίνησης του ποδοσφαιριστή στη Τσέλσι.

Ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε στον αστραγάλο και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου με αποτέλεσμα όλες οι συζητήσεις να "παγώσουν".

Κατά την αποθεραπεία του ο 31χρονος σταρ ξεκαθάριζε διαρκώς πως θέλει να παραμείνει στην Παρί αλλά όλοι είχαν πλέον εμπεδώσει πως το γυαλί είχε ραγίσει και οι δύο πλευρές πολύ δύσκολα θα συνέχιζαν μαζί.

Ο Νεϊμάρ αυτοπροτάθηκε στην ομάδα που τον έφερε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, την Μπαρτσελόνα, η οποία όμως δεν μπορούσε να ικανοποιήσει ούτε τα "θέλω" του ποδοσφαιριστή αλλά ούτε και τις υψηλές απαιτήσεις της Παρί, ενώ και ο Τσάβι δεν "ψηνόταν" ιδιαίτερα να συνεργαστεί μαζί του.

Οι ομάδες της Premier League εκδήλωσαν ενδιαφέρον αλλά κυρίως σε φιλολογικό επίπεδο με τα κουκία πλέον να είναι μετρημένα. Ή Παρί ή Σαουδική Αραβία.

Η Αλ Χιλάλ ικανοποίησε αμέσως τις οικονομικές απαιτήσεις της Παρί ενώ και στον Νεϊμάρ προσφέρει συμβόλαιο μεγαλύτερο απ΄αυτό που παίρνει αυτή τη στιγμή στη γαλλική ομάδα, με τις τελευταίες πληροφορίες να μιλούν για διετή συμφωνία με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 80.000.000 ευρώ.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Βραζιλιάνος, αν τελικά η συμφωνία με την Αλ Χιλάλ ολοκληρωθεί, να επιδιωξεί τον δανεισμό του σε κάποια ομάδα της Ευρώπης, τακτική η οποία πάντως δεν έχει εφαρμοστεί από τους Σαουδάραβες για κάνενα από τα μεγάλα αστέρια που έχουν πάρει μεταγραφή στη χώρα της Μέσης Ανατολής και δύσκολα θα υλοποιηθεί.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Παρί δίνει Νεϊμάρ και ενεργοποιεί το μπαμ των 100 εκατ.

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Βόμβα μεγατόνων! Ο Νειμάρ αφήνει την Παρί και κλείνει στην Αλ Χιλάλ

Keywords
Τυχαία Θέματα