Μόντε Κάρλο 2008: Όταν ο Φέντερερ γύρισε ένα επικό ματς (vid)

Το Masters του Μόντε Κάρλο έχει ξεκινήσει ήδη, με τους λάτρεις του αθλήματος να έχουν στρέψει τα βλέμματα τους σε αυτό το σπουδαίο τουρνουά.

Πέρασαν δεκατρία χρόνια από μια παρολίγον σπουδαία έκπληξη, όταν ο Ρότζερ Φέντερερ όντας Νο1 στον κόσμο, έφτασε μια ανάσα από το να χάσει από τον Ρούμπεν Ραμίρεζ Χιντάλγκο.

Ο Ισπανός τενίστας, βρισκόταν στο Νο137 του πλανήτη εκείνη τη στιγμή και βρισκόταν μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση απέναντι στον μεγάλο Ελβετό τενίστα.

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για τον Χιντάλγκο, ο οποίος ηττήθηκε με άνεση στο

πρώτο σετ, κάπου εκεί τα πράγματα άλλαξαν με τον Ισπανό τενίστα να βρίσκει ρυθμό, να κάνει σπουδαίο παιχνίδι και να γυρνάει υπέρ του ολοκληρωτικά την πλάστιγγα.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, ο Φέντερερ, έχανε με 1-5 games παρακαλώ, έχοντας δεχθεί δύο μπρέικ, το έργο του φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολο.

Όμως, ο τότε 27χρονος Ελβετός, παίρνοντας το όπλο του και βάζοντας μεγάλη πίεση στον Ισπανό, τον ‘έπνιξε’, φτάνοντας το ματς στο tie break και παίρνοντας εκεί τη νίκη με 7-1, πετυχαίνοντας μια ασύλληπτη ανατροπή που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία σε ένα δραματικό αν μη τι άλλο παιχνίδι.

Ας το απολαύσουμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tennis TV (@tennistv)

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Μόντε Κάρλο 2008: Όταν ο Φέντερερ γύρισε ένα επικό ματς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα