Μονφίς για Σβιτολίνα: “Θέλω να την βλέπω χαρούμενη και ως σύζυγο και ως τενίστρια”

Με τα πιο όμορφα λόγια μίλησε ο Γκάελ Μονφίς για τη σύζηγό του και τενίστρια Ελίνα Σβιτολίνα, με την οποία έχει και ένα παιδί.

Τον Οκτώβριο το ζευγάρι έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η Σβιτολίνα έμεινε εκτός 13 μήνες, επιστρέφοντας τον Απρίλιο στην ενεργό δράση. Η επιστροφή της ήταν εντυπωσιακή ανεβαίνοντας στο top-30. Μάλιστα έφτασε στον ημιτελικό του Wimbledon και στα προημιτελικά του Roland Garros.

Για

την Ελίνα Σβιτολίνα μίλησε ο Γκάελ Μονφις στο Tennis Channel, εκφράζοντας παράλληλα και κάποια συναισθήματά του γι’ αυτή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γάλλος τενίστας:

«Έχουμε ο ένας τον άλλον. Είναι εκπληκτικό να την βλέπω να κάνει βήματα προόδου. Προσπαθεί το καλύτερο και βοηθάει και μένα αυτό.

Το χειρότερο για μένα είναι να την βλέπω να ταλαιπωρείται είτε στην προπόνηση, είτε στο γυμναστήριο. Για μένα το καλύτερο είναι να την βλέπω χαρούμενη, τόσο ως τενίστρια, όσο και ως σύζυγός μου. 

Εννοείται πως είναι χαρούμενη εκτός court, αλλά απολαμβάνει κάθε στιγμή εντός αυτού. Πάντα μιλάω μαζί της μετά τα ματς. Ήταν δύσκολη η απόφασή της να επιστρέψει, αλλά πλέον αισθάνεται καλύτερα το παιχνίδι».

The post Μονφίς για Σβιτολίνα: “Θέλω να την βλέπω χαρούμενη και ως σύζυγο και ως τενίστρια” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα