Τσιτσιπάς: “Έπρεπε να μείνω δυνατός, αυτό μου έδωσε τη νίκη”

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τη χθεσινή του εμφάνιση έμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του στο Western & Southern Open του Σινσινάτι, καθώς επικράτησε του Μπεν Σέλτον με 7-6(3), 7-6(2), δίχως να “παραβιαστεί” το service του.

Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στα σημεία που τον δυσκόλεψε ο Αμερικανός αντίπαλός του, αλλά και στο που έπρεπε να επικεντρωθεί για να ξεπεράσει το εμπόδιο του.

“Είναι σχετικά νέος

ακόμα, και έχει αυτό το ελεύθερο πνεύμα στον τρόπο που προσεγγίζει το παιχνίδι του”, είπε ο Τσιτσιπάς και πρόσθεσε:

“Ήταν δύο tie-break και ήμουν πολύ αισιόδοξος πως αν έβγαζα μερικές επιστροφές, και τον έβαζα να μείνει στο ράλι λίγο παραπάνω, τα πράγματα μπορεί να εξελίσσονταν με το μέρος μου, όπως και κατέληξαν. Ήμουν δυνατός, σίγουρα. Έπρεπε να μείνω σκληρός σαν καρφί, και αυτό μου έδωσε τη νίκη”.

Τα περισσότερα από τα service games μου ένιωθα πως είχαν τη ροή και την κατάληξη που ήθελα, άλλωστε αυτόν τον ρυθμό αναζητούσα από την αρχή του αγώνα. Και αυτό προχωρούσε όλο και περισσότερο.

Είμαι ευχαριστημένος με το πώς διαχειρίστηκα τα ράλι που έπαιζα μετά το σέρβις. Χτυπάει βαθιά ο Σέλτον, μπορεί να σερβιρίσει πολύ καλά, οπότε με τέτοιου είδους παίκτες πρέπει να είσαι 100% εκεί. Δεν μπορείς να επιτρέψεις μεγάλα κενά σε τέτοιες καταστάσεις”.

The post Τσιτσιπάς: “Έπρεπε να μείνω δυνατός, αυτό μου έδωσε τη νίκη” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα