Μονφίς: “Είναι θρύλος, θέλω να τον κερδίσω”

09:52 9/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Γκαέλ Μονφίς την Τετάρτη θα έχει την τύχη, ή την… ατυχία, να αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ στην χωμάτινη επιφάνεια, σε παιχνίδι του 2ου γύρου στο Mutua Madrid Open της Ισπανίας

Ο Γκαέλ Μονφίς είναι από τους πλέον απρόβλεπτους τενίστες στον κόσμο. Όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, το δεύτερο όνομά του είναι… απρόβλεπτος, ενώ ξέρει και ο ίδιος, πως ποτέ δεν πρόκειται να βρεθεί το μυαλό του, στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Την Τετάρτη λοιπόν, ο Γάλλος θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ, σε ένα από τα ντέρμπι της ημέρας στην Μαδρίτη, για τον 2ο γύρο του Mutua

Madrid Open. Ο “La’ Monf” έπλεξε το εγκώμιο του Ισπανού αντιπάλου του, χαρακτηρίζοντας τον θρύλο, ενώ τόνισε πως δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία και θέλει να τον κερδίσει, σπάζοντας το ρεκόρ του Ράφα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γάλλος:

“Όπως έχω ξαναπεί στο παρελθόν, είναι ένας θρύλος. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε δυο θρύλους στο τένις αυτήν την στιγμή και προφανώς ο ένας από τους δυο είναι αυτός. Είναι απίστευτο αυτό που κάνει. Αισθάνομαι ευλογημένος που έχω την δυνατότητα να παίζω απέναντι σε αυτούς.

Θα προσπαθήσω να κάνω το κάτι παραπάνω και να σπάσω το μοναδικό ρεκόρ που έχει στο χώμα, είναι ένα πολύ καλό κίνητρο είναι η αλήθεια. Δεν είμαι στην καλύτερή μου κατάσταση και είναι κρίμα, αλλά ελπίζω να καταφέρω να παίξω ένα πολύ καλό ματς.

Όταν μπαίνεις στο court, πρέπει πάντα να πιστεύεις πως μπορείς να κερδίσεις, αυτήν είναι η ομορφιά του αθλήματος, ακόμη και τώρα που δεν είμαι στην καλύτερή μου κατάσταση, μου αρέσει να λέω, πως το δεύτερο όνομά μου είναι… απρόβλεπτος, άρα, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει.

Σίγουρα, θα προσπαθήσω να είμαι επιθετικός. Κάθε φορά θες να είσαι επιθετικός κόντρα στον Ράφα, αλλά δεν είναι εύκολο να είσαι απέναντί του. Τα χτυπήματά του, ο τρόπος που σε κάνει να κινείσαι μέσα στο court, σε αλλάζουν εντελώς. Σίγουρα, θα προσπαθήσω η κατάσταση του μυαλού μου να είναι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, αλλά μάλλον αυτό δεν θα γίνει ποτέ, το ξέρω.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μονφίς: “Είναι θρύλος, θέλω να τον κερδίσω” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα