Μόναστιρ: Στον τελικό των διπλών ο Σκορίλας

Πέρασε στον μεγάλο τελικό των διπλών στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Μόναστιρ της Τυνησίας ο Αλέξανδρος Σκορίλας, έχοντας για συμπαίκτη του τον Ιταλό Λούκα Τζιακομίνι.

Το Ελληνοϊταλικό δίδυμο επιβλήθηκε των Εσθονών, Γιοχάνες Σίμαν και Σιμ Τρουστ με 6-3, 6-0, μετά από μία ώρα και 4 λεπτά αγώνα, και αύριο θα διεκδικήσει τον τίτλο είτε κόντρα στους Βρετανούς Μπίλι Μπλέιντς

και Φρέντι Μπλέιντς, είτε κόντρα στους No3 του ταμπλό, Ίγκορ Κουντριάσοβ και Αλεξάντρ Λομπάνοβ.

Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική τους νίκη αυτή την εβδομάδα, έχοντας επικρατήσει αρχικά των Ισπανών Σαμουέλ Μαρτίνεζ Αριόνα και Μάριο Μόνκλους Μάρτιν με 7-5, 6-2, και μετέπειτα των Βρετανών Γιούαν Μουρ και Χάμις Στιούαρτ με 6-4, 3-6, 10-8.

Αναφορικά με τα μονά της διοργάνωσης, ο Σκορίλας έμεινε εκτός ημιτελικών μετά τη σημερινή του ήττα κόντρα στον Αυστραλό Τόμας Μπρεθγουέιτ με 7-6(4), 7-5, έπειτα από δύο ώρες και 9 λεπτά αγώνα.

Έτσι, ο No1009 του κόσμου ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του με δύο νίκες και μόλις μία ήττα, ενώ αξίζει να θυμίσουμε τη χθεσινή μεγάλη επικράτησή του κόντρα στον No1 του ταμπλό, αλλά και No287 της παγκόσμιας κατάταξης, Σκάντερ Μανσούρι, που ήταν μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην καριέρα του.

The post Μόναστιρ: Στον τελικό των διπλών ο Σκορίλας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα