“Μισούσα τον εαυτό μου κατά τη διάρκεια του ban”

22:07 4/6/2020 - Πηγή: Tennis24
Ο Ντάνιελ Έβανς άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τις ημέρες που πέρασε μακριά από το Tour, όταν είχε τιμωρηθεί γιατί είχε βρεθεί θετικός σε κοκαΐνη…

Ο Βρετανός τενίστας, Νο28 αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, έβγαλε από μέσα του όσα κρατούσε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, μετά το 12μηνο ban που του επιβλήθηκε από την ΑΤΡ.

Ο Έβανς έφτασε στο ναδίρ το 2017, όταν και βρέθηκε θετικός σε κοκαΐνη. Οι αρμόδιες Αρχές τον τιμώρησαν παραδειγματικά και τον άφησαν εκτός αγώνων για έναν χρόνο.

Αυτός, δεν τα παράτησε ποτέ. Συνέχισε να προπονείται και επέστρεψε δριμύτερος,

βελτιώνοντας κατά πολύ το ρεκόρ καριέρας του και γράφοντας σπουδαίες νίκες στο ενεργητικό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο 30χρονος:

“Πολλές μέρες σκέφτομαι ότι αυτά που έχω κάνει στο παρελθόν είναι βλακώδη. Δεν θέλω να κοιτάω πίσω στο χρόνο, γιατί μισούσα τον εαυτό μου κατά τη διάρκεια του ban.

Αηδίαζα με τα πεπραγμένα μου. Έπρεπε να προχωρήσω, να ξεφύγω κι αυτό έκανα. Αισθάνομαι ευγνώμων για όλα όσα έχω κάνει μετά από την τιμωρία μου.

Μίλησα με πολλούς ψυχολόγους κατά τη διάρκεια του ban. Ένας εξ’ αυτών, με τον οποίο συνεργάστηκα για πολλούς μήνες, είχα αποκτήσει φοβερή χημεία. Μου μιλήσει σαν να ήμουν σκουπίδι. Μόνο έτσι καταλάβαινα τα λάθη μου.

Μου είχε πει πως πρέπει να μιλήσω ανοιχτά για όσα πέρασα σε αυτό το διάστημα. Αυτό κάνω τώρα. Είχα αφήσει τα social media, γιατί φοβόμουν τις αντιδράσεις. Ντρεπόμουν. Ευτυχώς, κανείς συνάδελφός μου δεν μου συμπεριφέρθηκε άσχημα.

Είχα προβλήματα κατά την επιστροφή μου, γιατί είχα βγει εκτός κατάταξης. Προσπάθησα όμως, δούλεψα και επέστρεψα δριμύτερος. Δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα ο δρόμος που ακολούθησα.

Η δεύτερη ευκαιρία που παίρνει κάποιος, είναι πιθανότατα η καλύτερη. Ή την εκμεταλλεύεσαι, ή τελειώνεις. Ευτυχώς, νομίζω εκμεταλλεύομαι την δική μου δεύτερη ευκαιρία”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Μισούσα τον εαυτό μου κατά τη διάρκεια του ban” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα