Μίσα Ζβέρεφ: “Δεν το πιστεύω, πραγματικά” – VIDEO

Έκπληκτος από τον εαυτό του έμεινε ο 30χρονος Γερμανός Μίσα Ζβέρεφ, ο οποίος επιβλήθηκε με μεγάλη ανατροπή του Νο7 του ταμπλό στο Monte Carlo Masters, Λούκας Πούιγ. Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τον αγώνα κόντρα στο Νο11 του κόσμου…

Ο Μίσα Ζβέρεφ αν κι έμεινε πίσω με σετ, δεν πτοήθηκε, βελτίωσε τα μέγιστα την αγωνιστική του εικόνα στο χώμα, κόντρα στον Λούκας Πούιγ, και στο τέλος πανηγύρισε εκείνος την πρόκριση στον 3ο γύρο του Monte Carlo Masters.

Εκεί, ο Γερμανός θα αντιμετωπίσει τον

νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ρισάρ Γκασκέ και τον Ντιέγκο Σεμπαστιάν Σβάρτζμαν. Πάντως, μέχρι τότε, ο Ζβέρεφ θα προσπαθεί να… πιστέψει την μεγάλη αυτή νίκη, όπως φανέρωσε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Γάλλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο 30χρονος Γερμανός:

“Έμεινα λίγο έκπληκτος με την νίκη μου είναι η αλήθεια, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος, για την ακρίβεια όμως, δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη. Το χώμα δεν είναι πραγματικά μια από τις καλύτερές μου επιφάνειες, αλλά αισθάνθηκα πολύ καλά στο παιχνίδι μου σήμερα.

Μετά την απώλεια του πρώτου σετ, κατάλαβα πως έχανα κάποιες εύκολες μπάλες στην αρχή του ματς, ειδικότερα με το μπάκχαντ μου, για αυτό ήμουν είναι η αλήθεια λίγο νευριασμένος, αλλά δεν ήμουν προβληματισμένος.

Ήξερα πως όσο θα βρίσκω ρυθμό και δεν θα χάνω τέτοιες μπάλες, θα μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι γρήγορα, όπως κι έγινε τελικά στο δεύτερο σετ. Από εκεί και πέρα ήταν ένας πολύ κλειστός αγώνας.

Ακόμη κι αν έχανα, θα ήμουν χαρούμενος διότι βελτίωσα το παιχνίδι μου μέσα στον αγώνα και όπως και να είχε θα ήταν ένα όμορφο ματς για εμένα. Όσον αφορά το serve & volley παιχνίδι μου, εντυπωσιάστηκα λίγο, γιατί αν και δεν το δοκίμαζα πολύ στις προπονήσεις στο χώμα, το δοκίμασα στο παιχνίδι και μου βγήκε μια χαρά!”

MONTE CARLO MASTERS DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μίσα Ζβέρεφ: “Δεν το πιστεύω, πραγματικά” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα