Μια νίκη από το κυρίως ταμπλό στο Τόκιο η Δέσποινα

Σπουδαία και δύσκολη νίκη σημείωσε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στον 1ο προκριματικό γύρο του Tokyo Open που ξεκίνησε στην Ιαπωνική πρωτεύουσα.

Η τρίτη καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια της κατάταξης, από το Νο197 του κόσμου και το Νο4 του προκριματικού ταμπλό, κέρδισε 6-4, 4-6, 6-4 τη Γιαπωνέζα, Νο242 της WTA, Ερίκα Σέμα και προκρίθηκε στον τελευταίο προκριματικό γύρο, πριν την είσοδο στο κυρίως ταμπλό της WTA 500 διοργάνωσης.

Εκεί,

η Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει την επίσης γηπεδούχο, Νο12 του ταμπλό και Νο357 της κατάταξης, Χιμένο Σακατσούμε.

Η κλήρωση του κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και συμμετέχουν σπουδαία ονόματα όπως Πάολα Μπαντόσα, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και Καρολίν Γκαρσία.

Σε περίπτωση που η Παπαμιχαήλ περάσει στο κυρίως ταμπλό, θα τεθεί αντιμέτωπη με μια εκ των Πλίσκοβα, Μάρτιτς, Qualifier ή Κένιν.

Στο μεταξύ, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Νο194 στον κόσμο, αγωνίζεται στο προκριματικό ταμπλό του Korea Open και κέρδισε τα ξημερώματα του Σαββάτου με 7-5, 6-7, 6-0 την Ουκρανή, Νο722, Νάντια Κιτσένκο και βρίσκεται επίσης μια νίκη από την είσοδο στο κυρίως ταμπλό της WTA 250 διοργάνωσης.

TOKYO OPEN MAIN DRAW | QUAL. DRAW | OOP (+5h)

The post Μια νίκη από το κυρίως ταμπλό στο Τόκιο η Δέσποινα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα