“Μια από τις καλύτερες εβδομάδες της καριέρας μου” – VIDEO

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατέκτησε τον τρίτο Masters τίτλο του την Κυριακή, στην Μαδρίτη της Ισπανίας, και στις δηλώσεις του αμέσως μετά την λήξη του τελικού κόντρα στον Ντομινίκ Τιμ, εμφανίστηκε απίστευτα χαρούμενος. Αναλυτικά όσα είπε…

Ο Γερμανός, Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, διάγει μια από τις καλύτερες τενιστικές περιόδους της καριέρας του, καθώς μετράει εννιά σερί νίκες, με απολογισμό 18-0 σετ υπέρ του, έχοντας κατακτήσει δυο τίτλους τις τελευταίες δυο εβδομάδες στο

Tour.

Ο πιο πρόσφατος και συνάμα πιο σημαντικός, ήταν αυτός που κατέκτησε την Κυριακή στο Mutua Madrid Open της Ισπανίας, όπου παίζοντας εξαιρετικά επιβλήθηκε στον τελικό και του Ντομινίκ Τιμ με straight sets επικράτηση για να στεφθεί πρωταθλητής στην Caja Magica.

Στις δηλώσεις του, ο “Σάσα” εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος και έθεσε τον επόμενο στόχο του, που δεν είναι άλλος από την υπεράσπιση του τίτλου του στην Ρώμη.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήταν μια από τις καλύτερες εβδομάδες της καριέρας μου. Παίζω εξαιρετικό τένις, είμαι απίστευτα χαρούμενος για την κατάκτηση του τρίτου Masters τίτλου μου, είναι ο δεύτερος τέτοιος τίτλος στο χώμα και πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τι νιώθω αυτήν την στιγμή.

Ένιωσα πολύ καλά από την baseline και με δεδομένο ότι σέρβιρα καλά, αυτό έκανε την διαφορά στον αγώνα. Το ότι έπαιξα το τουρνουά στο Μόναχο έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο, με βοήθησε.

Θέλω να συνεχίσω να παίζω έτσι και στην Ρώμη, θέλω να υπερασπιστώ τον τίτλο μου εκεί, όμως θα είναι δύσκολο σίγουρα για την φυσική μου κατάσταση, διότι παίζω δυο εβδομάδες σερί πολλά παιχνίδια, όμως νίκες όπως η σημερινή βοηθάνε πολύ.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Μια από τις καλύτερες εβδομάδες της καριέρας μου” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα