Μεντβέντεφ: “Πρέπει να πιστέψω στον εαυτό μου” (vid)

13:31 1/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Ο Ρώσος Ντανιίλ Μεντβέντεφ πέρασε σε δεύτερο διαδοχικό τελικό ATP 1000 νικώντας με 7-6(5) 3-6 6-3 τον συμπατριώτη του, Κάρεν Χατσάνοφ στο Miami Open. Ο 27χρονος μετράει 28 νίκες σε 31 ματς φέτος και έχει επικρατήσει στα 23 από τα 24 πιο πρόσφατα με εξαίρεση την ήττα του στον τελικό του Indian Wells από τον Κάρλος Αλκαράθ.

“Νομίζω πως είχα έξι τελικούς στην σειρά το 2019 οπότε έχω κάποιο περιθώριο”, είπε με αρκετή δόση χιούμορ. “Είναι κρίμα που ακολουθεί η σεζόν του χώματος

αλλά θα προσπαθήσω. Είμαι πολύ χαρούμενος με τα αποτελέσματά μου έως τώρα αλλά δεν έχει τελειώσει, ακολουθεί ο τελικός και θα πρέπει να είμαι στο καλύτερό μου επίπεδο για να διεκδικήσω τη νίκη”.

Αντίπαλός του στον τελικό θα είναι ο Ιταλός Γιάνικ Σίνερ ο οποίος στέρησε από τον Κάρλος Αλκαράθ την ευκαιρία να κάνει το Sunshine Double. “Πρέπει να πιστέψω στον εαυτό μου”, πρόσθεσε ο Μεντβέντεφ. “Γνωρίζω πως είμαι ικανός να κερδίσω μεγάλους τίτλους. Γνωρίζω ότι μπορώ να παίξω καλά και να νικήσω τον οποιονδήποτε. Κάποια στιγμή η απόδοση πέφτει. Μπορεί να συμβεί με τον Σίνερ την Κυριακή ή με εμένα. Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου, πρέπει να προσπαθείς για το καλύτερο”.

The post Μεντβέντεφ: “Πρέπει να πιστέψω στον εαυτό μου” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα