Miami Open: Η τρομερή Κβίτοβα λύγισε την απίθανη Κιρστέα (vids)

01:34 1/4/2023 - Πηγή: Tennis24

H Πέτρα Κβίτοβα ήταν μαγική, ειδικά στο 1ο set το οποίο γύρισε από 2-5, κερδίζοντας την εντυπωσιακή για ένα ακόμη παιχνίδι, Σοράνα Κιρστέα με 7-5, 6-4 εξασφαλίζοντας την παρουσία της στον τελικό του Miami Open για πρώτη φορά στην καριέρα της. 

Η 33χρονη Τσέχα, έγινε η 4η μεγαλύτερη ηλικιακά φιναλίστ στην ιστορία του θεσμού και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από τον 9ο τίτλο WTA 1000 στην καριέρα της και τον πρώτο μετά από το 2018 στη Μαδρίτη. 

Το

κλειδί για την πρόκριση στον τελικό ήταν αναμφίβολα το 1ο set με την Κβίτοβα να βρίσκεται πίσω με 5-2 μετά από εκρηκτικό ξεκίνημα της Κιρστέα, η οποία είχε βρει break στο 6ο game (4-2). 

Από εκεί και πέρα η Κβίτοβα με 5 σερί κερδισμένα games συμπεριλαμβανομένων και δύο break κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή κάνοντας δικό της το set με 7-5 παίρνοντας προβάδισμα στον ημιτελικό. 

Στο 2ο σκέλος του αγώνα η Κβίτοβα βρήκε break στο μόλις πρώτο service-game της Κιρστέα και με βελτιωμένο πρώτο service (κέρδισε το 72% των πόντων) διατήρησε το πλεονέκτημα μέχρι το τέλος φτάνοντας στην πρόκριση. 

Στον τελικό του Σαββάτου (22:00 GR) θα αντιμετωπίσει την πλέον φορμαρισμένη παίκτρια στο Tour, Έλενα Ριμπάκινα που είχε κερδίσει την Πέμπτη το βράδυ την Τζέσικα Πεγκούλα. 

MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Miami Open: Η τρομερή Κβίτοβα λύγισε την απίθανη Κιρστέα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα