Μεντβέντεφ: “Ο Αλκαράθ είναι στην κατηγορία των Big 3” (vid)

Σπουδαία λόγια από τον ηττημένο Ντανίλ Μεντβέντεφ για τον νικητή Κάρλος Αλκαράθ, λίγο μετά τον μεταξύ τους ημιτελικό στο Wimbledon την Παρασκευή.

Ο 27χρονος Ρώσος, παραδέχθηκε την ανωτερότητα τον Αλκαράθ στο 2ο ημιτελικό του Λονδίνου και τοποθέτησε τον νεαρό Ισπανό στην κατηγορία των Big 3, Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς.

“Είναι πολύ δυνατός παίκτης. Θα μπορούσα να τον συγκρίνω γενικά με τους Big 3 που

είναι απίστευτοι και έχουν κερδίσει τόσα Grand Slam. Είναι σε αυτή την κατηγορία. Είναι ακόμα 20 ετών και έχει ήδη ένα Grand Slam. Παίζει σπουδαίο τένις και είναι για εβδομάδες στο Νο1” είπε χαρακτηριστικά ο Μεντβέντεφ.

Για τον τελικό Τζόκοβιτς-Αλκαράθ την Κυριακή, ο Ρώσος είπε: “Θα είναι ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι. Δεν θα πω ψέματα, θα είναι σπουδαίο ματς για να δεις αλλά εγώ δεν θα το δω γιατί είμαι απογοητευμένος που δεν θα είμαι εκεί. Έχασα”.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, συνέχισε αναφερόμενος στο παιχνίδι: “Δεν έπαιξα άσχημα αλλά σίγουρα δεν έπαιξα και το καλύτερό μου τένις. Απέναντι στον Κάρλος, τον Νόβακ ή τον Ράφα, θα πρέπει να είσαι στα καλύτερά σου. Ίσως κόντρα σε άλλους να μην χρειαστείς να παίξεις το καλύτερό σου τένις για να κερδίσεις. Με τον Κάρλος, θα πρέπει να παίξεις το απόλυτο τένις σου για να κερδίσεις και δυστυχώς εγώ δεν το έπαιξα”

Παρ’όλαυτά, αυτή ήταν η καλύτερη πορεία του Μεντβέντεφ στο Wimbledon και σίγουρα φεύγει με μια ικανοποίηση από το Λονδίνο.

“Αν κάποιος μου έλεγε πριν το τουρνουά ότι θα είμαι στα ημιτελικά, ήταν δύσκολο να το πιστέψω. Φυσικά από τη στιγμή που έφτασα στα ημιτελικά, ήθελα να το κερδίσω. Ήθελα να παίξω στον τελικό με τον Νόβακ την Κυριακή, ήθελα να κρατήσω το τρόπαιο.

“Όμως, είναι το καλύτερό μου Wimbledon. Στο γρασίδι συνήθως δεν αισθάνομαι τέλεια. Αυτές τις δύο εβδομάδες, αισθάνθηκα τέλεια. Μετά τις ήττες πρέπει να κρατάμε και τα θετικά. Ήμουν στους τέσσερις με τρεις απίστευτους παίκτες, τον Σίνερ, τον Νόβακ και τον Κάρλος”

WIMBLEDON SINGLES MEN’S DRAW | DOUBLES | OOP (-2h)

The post Μεντβέντεφ: “Ο Αλκαράθ είναι στην κατηγορία των Big 3” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα