Μεντβέντεφ: Με έξτρα κίνητρο κόντρα στον Αλκαράθ (vid)

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο Red Group του ATP Finals, κερδίζοντας στα δύο σετ τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ το βράδυ της Τετάρτης.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, έσωσε 3 set points του αντιπάλου του στο εναρκτήριο σετ και επιβλήθηκε 7-6(4),

6-4 του Γερμανού, ζευγαρώνοντας τις νίκες του στους τελικούς, μετά από τη νίκη στην πρεμιέρα με 2-0 επί του Ρούμπλεφ.

Έτσι, έγινε ο πρώτος τενίστας που προκρίνεται στα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης, με αποτέλεσμα να είναι άνετος και χωρίς άγχος στην 3η αγωνιστική του κόκκινου ομίλου όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ.

Ωστόσο, ο πρωταθλητής του ATP Finals το 2020, θέλει να ολοκληρώσει αήττητος τη φάση των ομίλων και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον Ισπανό και να τον αφήσει εκτός 4αδας.

“Θα βάλω τα δυνατά μου κόντρα στον Κάρλος. Αν προσεγγίσω το ματς με χαλαρότητα, θα χάσω τον ρυθμό μου. Έτσι λειτουργεί το τένις” είπε ο Μεντβέντεφ δίνοντας το σύνθημα για την σπουδαία αναμέτρηση με το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης.

“Κόντρα στον Κάρλος θα πρέπει να είσαι στην καλύτερή σου μέρα για να τον κερδίσεις. Πρέπει να σερβίρεις καλά. Σε αυτό το γρήγορο court, είναι μεγάλη ευκαιρία. Μπορείς να βγάλεις άσους απέναντί του, όπως έκανε και ο Σάσα. Πρέπει να βγάζω winners πριν το κάνει αυτός” πρόσθεσε ο 27χρονος Ρώσος.

Ο Μεντβέντεφ είδε πολύ βελτιωμένο τον Αλκαράθ στην αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον Ρούμπλεφ, σε σύγκριση με την πρεμιέρα του Ισπανού κόντρα στον Ζβέρεφ.

“Είδα το παιχνίδι σήμερα κόντρα στον Αντρέι και έπαιξε πολύ καλύτερα από το πρώτο ματς. Έχανε λιγότερο και έβγαζε απίστευτους winners από μακριά. Ελπίζω να είμαι έτοιμος αύριο και να παλέψω σκληρά. Το τουρνουά είναι περίπλοκο γιατί είμαι ήδη στα ημιτελικά αλλά πρέπει να κρατήσω το ρυθμό” ξεκαθάρισε ο Μεντβέντεφ.

Από την πλευρά του, ο Ζβέρεφ θέλει νίκη του Μεντβέντεφ κόντρα στον Αλκαράθ και παράλληλα να κερδίσει ο ίδιος τον Ρούμπλεφ για να προκριθεί εκείνος στα ημιτελικά.

“Την Παρασκευή θα είμαι ο πιο φανατικός θαυμαστής του Μεντβέντεφ στον πλανήτη” είπε ο Σάσα.

ATP FINALS SINGLES DRAW | DOUBLES | STANDINGS | OOP (-1h)

The post Μεντβέντεφ: Με έξτρα κίνητρο κόντρα στον Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα