Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, πού θα δείτε το ματς της EuroLeague

Μάχη Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το σημερινό τηλεοπτικό μπασκετικό πρόγραμμα (21:15, Novasports 4 και Match Center από το SPORT24), στο οποίο υπάρχουν ακόμα τρεις αναμετρήσεις για την EuroLeague. Πού θα δείτε τα παιχνίδια.

Αμφότερες οι ομάδες αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην

έχει στην διάθεσή του τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Σακίλ ΜακΚίσικ, και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τω Σαμπάζ Νέιπιερ, Άνταμ Χάνγκα και Μπράνκο Λάζιτς, με τον Ντος Σάντος να ταξιδεύει με την αποστολή της ομάδας του Βελιγραδίου, με την συμμετοχή του ωστόσο να είναι αμφίβολη.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο 4-4 και θα κυνηγήσει την πέμτπη του νίκη στην διοργάνωση την φετινή σεζόν, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να βελτιώσει το ρεκόρ του που βρίσκεται στο 3-5.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς Φενέρμπαχτσε - Μακάμπ Τελ Αβίβ (19:45, Novasports 6) Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας (21:15, Novasports 4) Αρμάνι Μιλάνο - Αναντολού Εφές (21:30, Novasports Start) Ρεάλ Μαδρίτης - Μονακό (21:45, Novasports 5) Τα χθεσινά αποτελέσματα (15/11) Άλμπα - Βιλερμάν 68-73 Παναθηναϊκός - Ζάλγκιρις 73-71 Μπάγερν - Παρτίζαν 94-85 Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα 94-71 Η βαθμολογία της EuroLeague
Keywords
Τυχαία Θέματα