Μεντβέντεφ: ”Η νίκη κόντρα στον Ναδάλ, δεν ήταν η μεγαλύτερη” – VIDEO

16:30 4/1/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ άργησε να πάρει μπρος μέσα στο 2020, ωστόσο τελικά φάνηκε να αξίζει τον κόπο αυτή η αναμονή. Ο Ρώστος τενίστας κατάφερε να ολοκληρώσει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πετυχαίνοντας δέκα συνεχόμενες νίκες και κατακτώντας δύο σπουδαία τουρνουά.

Αρχικά ο 24χρονος τενίστας κατάφερε να κατακτήσει το Παρισινό Όπεν κάνοντας μια εξαιρετική πορεία και δείχνοντας ότι βρίσκει και πάλι τη φόρμα του λίγο πριν το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς. Οι Nitto ATP Finals ήρθαν για να επιβεβαιώσουν ότι ο Ρώσος πατάει

πιο καλά από ποτέ μέσα στο court.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ για να κερδίσει τους ATP Finals του Λονδίνου, χρειάστηκε αρχικά να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ράφαελ Ναδάλ και στη συνέχεια σε έναν συγκλονιστικό τελικό κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ να κατακτήσει αυτό το σπουδαίο τουρνουά.

Ο Νο.4 στη παγκόσμια κατάταξη σε πρόσφατη συνέντευξη του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η μεγαλύτερη του νίκη μέσα στο 2020, δεν ήταν η επικράτηση κόντρα στον Ράφαελ Ναδάλ στα ημιτελικά των ATP Finals, αλλά η νίκη επί του Τιμ στον τελικό.

”Αν έπρεπε να διαλέξω τη σημαντικότερη μου νίκη μέσα στο 2020, θα διάλεγα αυτή απέναντι στον Ντόμινικ Τιμ στον τελικό των ATP Finals. Έπαιξα σε έναν από τους σημαντικότερους τίτλους στη καριέρα μου και τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά,” τόνισε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Μεντβέντεφ: ”Η νίκη κόντρα στον Ναδάλ, δεν ήταν η μεγαλύτερη” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα