Μεντβέντεφ: “Ανυπομονώ να επιστρέψω στη δράση”

00:34 2/7/2020 - Πηγή: Tennis24

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μίλησε στο Eurosport και την Μπάρμπαρα Σετ για όλη την κατάσταση που επικρατεί με την επικείμενη επανέναρξη του τουρ και άφησε να εννοηθεί πως θα παίξει στο φετινό US Open!

Ο περσινός φιναλίστ της διοργάνωσης περιμένει πώς και πώς την επάνοδο στην αγωνιστική δράση ακόμα και αν οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες.

“Δεν ξέρουμε επακριβώς τι θα γίνει στη Νέα

Υόρκη και είδαμε ότι μερικοί παίκτες είναι αντίθετοι στους πολύ αυστηρούς κανόνες. Από την άλλη, αν δεν μπουν αυτοί οι κανόνες, οι πιθανότητες να κολλήσει κάποιος τον ιό αυξάνονται δραματικά. Όσον αφορά εμένα, ανυπομονώ να μπω στο κορτ και να παίξω αγώνες για το κοινό έστω και αν μας βλέπει από την τηλεόραση”.

“Θα είναι απίστευτα παράξενο γιατί έχουμε εμπειρία από τα juniors να είμαστε μόνο με τον προπονητή μας αλλά τότε παίζαμε σε μικρά γήπεδα στη μέση του πουθενά. Τώρα, το να παίζεις σε ένα άδειο Arthur Ashe θα είναι τρομερή και παράξενη εμπειρία” τόνισε.

Η συζήτηση πήγε στον επαγγελματισμό του που έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου την τελευταία τριετία.

“Παλιά δεν μπορώ να πω ότι ήμουν ο ιδανικός επαγγελματίας. Πήγαινα αργά για ύπνο, ήθελα τις βόλτες μου στα μπαρ με φίλους και όλα αυτά επηρέαζαν τα αποτελέσματά του αν και δεν ήθελα να το παραδεχτώ. Έχω κόψει πολλά από αυτά πλέον και θεωρώ ότι συμπεριφέρομαι πολύ περισσότερο επαγγελματικά”.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μεντβέντεφ: “Ανυπομονώ να επιστρέψω στη δράση” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα