Μεγάλος Stan the Man, απέκλεισε τον Μεντβέντεφ (vids)

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη του στους τελευταίους 32 μήνες και πραγματοποιώντας την καλύτερή του εμφάνιση μέσα στο 2022, απέκλεισε τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον 2ο γύρο του Moselle Open!

Ο 37χρονος Ελβετός, πρώην Νο3 και νυν Νο284 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, επιβλήθηκε του Ρώσου και Νο1 του ταμπλό στη Μετς, με 6-4, 6-7(7), 6-3 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του θεσμού.

Πολύ σπουδαία νίκη για τον Stan the Man, ο οποίος μόλις για 2η φορά φέτος,

πέτυχε back to back νίκες σε τουρνουά. Το κατάφερε και στο Masters της Ρώμης, πριν επτά μήνες.

Stan The Man! @stanwawrinka takes out Medvedev 6-4 6-7 6-3 in an epic encounter in Metz@MoselleOpen pic.twitter.com/SS5UCJpVcB

Tennis TV (@TennisTV) September 22, 2022

Την Πέμπτη (22/9), βρέθηκε σε καταπληκτική ημέρα, εκμεταλλεύτηκε το ντεφορμάρισμα του Ρώσου αντιπάλου του και τον πλήγωσε στα τρία sets, μετά από 2 ώρες και 24 λεπτά απολαυστικής μάχης.

Ο Βαβρίνκα, πανηγύρισε την 4η συνεχόμενη νίκη του στη Μετς, μιας και προέρχεται από το προκριματικό ταμπλό, ενώ αυτήν, ήταν μόλις η 5η νίκη του σε κυρίως ταμπλό ΑΤΡ διοργάνωσης, μέσα στη χρονιά.

Από το Αυστραλιανό Όπεν του 2020 είχε να κερδίσει τενίστα του Top5 ο Stan the Man. Και τότε, είχε επικρατήσει του Ντανίλ Μεντβέντεφ, στον 4ο γύρο του θεσμού. Τενίστα με υψηλότερη κατάταξη από το Νο4, έχει να κερδίσει από το US Open 2019 (Τζόκοβιτς, Νο1).

Grip & Rip! @stanwawrinka @MoselleOpen pic.twitter.com/Om9hZc7pjg

Tennis TV (@TennisTV) September 22, 2022

Στη φάση των “8” του Moselle Open, ο Βαβρίνκα θα αντιμετωπίσει τον Σουηδό και Νο100 τενίστα του κόσμου, Μίκαελ Ίμερ, που επικράτησε νωρίτερα μέσα στην ημέρα, του Γκρεγκουάρ Μπαρέρε, με 6-4, 6-3.

MOSELLE OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Μεγάλος Stan the Man, απέκλεισε τον Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα