Μεγάλη νίκη ο Νισικόρι κόντρα στον ηρωικό Κάρλοβιτς – VIDEO

Ως άλλος Δαυίδ, ο Κέι Νισικόρι κατάφερε να ξεπεράσει με τεράστια δυσκολία το εμπόδιο του γίγαντα, Ίβο Κάρλοβιτς, εξασφαλίζοντας θέση στον 3ο γύρο του Australian Open

Μετά από μια σκληρή μάχη 4 ωρών που κρίθηκε στο tie break του 5ου σετ, ο Κέι Νισικόρι έβαλε τέλος στην ηρωική προσπάθεια του 39χρονου Ίβο Κάρλοβιτς να επιστρέψει από το 0-2 στα σετ.

Ο 28χρονος Ιάπωνας, επικράτησε 6-3, 7-6(6),

5-7, 5-7, 7-6(7) του κορυφαίου σέρβερ και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του πρώτου Major της χρονιάς, περιμένοντας έναν εκ των Κολσράιμπερ-Σόουζα.

Μέχρι τα μέσα του 3ου σετ, ο Νισικόρι δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα στο σερβίς του και φαινόταν να ελέγχει το ματς, ωστόσο ο Ίβο Κάρλοβιτς έδειξε την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του πετυχαίνοντας break στο 11ο game (6-5) τόσο στο 3ο όσο και στο 4ο σετ, ισοφαρίζοντας τον αγώνα!

Στο καθοριστικό σετ, οι δύο άνδρες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες στο σερβίς και έτσι οδηγηθήκαμε στο νεόφερτο 10-point Match Tie-break, εκεί όπου ο πιο ψύχραιμος Νισικόρι έφτασε πρώτος στους 10 πόντους (10-7).

Ο Κάρλοβιτς τελείωσε το ματς με 60 άσους και είχε 124 προωθήσεις στο φιλέ με 57% επιτυχία (71/124) ωστόσο είχε 43 αβίαστα λάθη έναντι μόλις 17 του Νισικόρι.



“Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Ήταν δύσκολο ματς που θα μπορούσε να το είχε κερδίσει οποιοσδήποτε. Συγκεντρώθηκα καλά στους τελευταίους πόντους” είπε ο Νισικόρι.

Το εισιτήριο για τον 3ο γύρο εξασφάλισε και ο Μπόρνα Τσόριτς που ξεπέρασε με 6-4, 6-3, 6-4 το εμπόδιο του Μάρτον Φούτσοβιτς και περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Κραϊνοβιτς-Ντονσκόι στη φάση των “32”.

ΑUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Μεγάλη νίκη ο Νισικόρι κόντρα στον ηρωικό Κάρλοβιτς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα