Μεγάλη έρευνα για παράνομο στοιχηματισμό

Σύμφωνα με Γερμανικά δημοσιεύματα, διεξάγεται μεγάλη έρευνα για την εξάρθωση Αρμένικης μαφίας που σχετίζεται με παράνομο στοίχημα στο τένις

Ένας Γερμανός αλλά και ένας τενίστας του Top30 με τρεις τίτλους ATP στο παλμαρέ του, φαίνεται πως σχετίζονται με τις έρευνες που διεξάγονται σε ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και την Αμερική για παράνομο στοιχηματισμό στο τένις.

Η ZDF Sports και η Diew Welt, αναφέρουν ότι ο Γερμανός

τενίστας με το παρατσούκλι, “Max H” έχει βρεθεί ένοχος για συμμετοχή στο κύκλωμα, στήνοντας αγώνες ενώ τα δημοσιεύματα αναφέρουν την εμπλοκή ακόμη 135 παικτών παγκοσμίως!

Αυτή η έρευνα διεξάγεται σε Βέλγιο, Ισπανία, Γαλλία αλλά και ΗΠΑ. Το FBI έχει επικοινωνήσει με τις αρχές στο Βέλγιο και ανέφερε ότι στο σκάνδαλο εμπλέκεται και επαγγελματίας τενίστας με τρεις τίτλους ATP που βρίσκεται στην πρώτη 30αδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Έρικ Μπίσοπ, αντιεισαγγελέας στο Βέλγιο, επεσήμανε: “Αυτή η υπόθεση έχει να κάνει με την Αρμένικη μαφία και το δίκτυο που εξαπλώνεται σε εφτά χώρες της Ευρώπης και δρουν σε μεγάλη κλίμακα. Αυτή η ομάδα είναι πολύ καλά δομημένη. Υπάρχουν υπεύθυνοι για τους λογαριασμούς, άλλοι που ξεπλένουν το χρήματα και άλλοι που κάνουν τις επαφές με τους παίκτες”.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πρόκειται για μια δουλειά που έχει κέρδη εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Οι ειδικοί, εκτιμούν ότι ο τζίρος το 2018 ήταν 1.6 τρις ευρώ!!

Η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και η υπόθεση θα ξεκαθαριστεί τους επόμενους μήνες.

Φέτος, η Tennis Integrity Unit (ΤIU), τιμώρησε πάνω από 20 παίκτες για παράνομο στοιχηματισμό, άνδρες και γυναίκες. Από τους πιο γνωστους, ο Αργεντίνος Μάρκο Τρουντζελίτι.

The post Μεγάλη έρευνα για παράνομο στοιχηματισμό appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα