Ρέιντζερς: Ο Τζέραρντ ονειρεύεται τον πάγκο της Λίβερπουλ

Ρέιντζερς: Ο Τζέραρντ ονειρεύεται τον πάγκο της ΛίβερπουλtnalΣάβ, 12/26/2020 - 14:55

Ο Στίβεν Τζέραρντ δεν έκρυψε την επιθυμία του να καθίσει στον πάγκο της Λίβερπουλ, κάποια στιγμή στο μέλλον. Ο Άγγλος τεχνικός της σκωτσέζικης ομάδας τόνισε πως θέλει να υπηρετήσει τους “κόκκινους” και ως προπονητής, μετά τη θητεία του ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας. 

Χαρακτηριστικά, ο Άγγλος τεχνικός δήλωσε: “Αν θα ήθελα να είμαι προπονητής της Λίβερπουλ και αν είναι ένα όνειρο για εμένα; Ασφαλώς! Είναι ένας

σύλλογος που σημαίνει τα πάντα για εμένα, όμως αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας προπονητής που έχει κάνει απίστευτα πράγματα από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στον πάγκο. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό”.

Στη συνέχεια, ο Τζέραρντ συμπλήρωσε: “Πέρασα σχεδόν ολόκληρη την ποδοσφαιρική μου καριέρα στη Λίβερπουλ, έχω τρομερούς δεσμούς με τους ανθρώπους του κλαμπ, παρακολουθώ όλα τα ματς, έχω μόνο φίλους εκεί”.

ΣΚΩΤΙΑ - Premiership - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ρέιντζερς - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ρέιντζερς ΣΚΩΤΙΑ Ο Στίβεν Τζέραρντ δεν έκρυψε την επιθυμία του να καθίσει στον πάγκο της Λίβερπουλ, κάποια στιγμή στο μέλλον. Article publish on Σάβ, 12/26/2020 - 14:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα