Με το δεξί ο Τσιτσιπάς στη Μαγιόρκα (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με εμφατικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο Mallorca Championships (ATP 250) κερδίζοντας με άνεση τον Ίλια Ιβάσκα για να προκριθεί στον προημιτελικό του τουρνουά. Έχοντας σε εξαιρετική μέρα το service του και χωρίς να αντιμετωπίσει ούτε 1 break point ο Έλληνας πρωταθλητής σφράγισε τη νίκη με 6-4, 6-4 σε 1 ώρα και 20 λεπτά.

Ο Στέφανος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και έφτασε σε δύο break points στο 3ο game της αναμέτρησης, με τον Λευκορώσο να καταφέρνει τελικά να τα σβήσει. Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε σε εξαιρετική μέρα το σερβίς του, παραχωρώντας μόλις 1 πόντο στα 3 πρώτα service games του, ενώ λίγο αργότερα εκμεταλλευόμενος το τριπλό break point που είχε, έσπασε το service του Ιβάσκα, φθάνοντας στο 4-3. Το set έκλεισε με σχετική άνεση υπέρ του Τσιτσιπά σε 42 λεπτά με 6-4.

Delicate @steftsitsipas #MallorcaChampionships pic.twitter.com/DyFpvUSOnb

Tennis TV (@TennisTV) June 22, 2022

Στο δεύτερο κομμάτι του παιχνιδιού ο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης εκμεταλλεύτηκε το γρήγορο break που πέτυχε στο 1ο game και συνεχίζοντας την εξαιρετική του εμφάνιση από την πλευρά του service σφράγισε τη νίκη χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Αυτή ήταν και η 3η νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις (όλες φέτος) κόντρα στον Λευκορώσο.

Too strong @steftsitsipas defeats Ivaskha 6-4 6-4 to make the last 8 in Mallorca!#MallorcaChampionships pic.twitter.com/dAt7dLMhkN

Tennis TV (@TennisTV) June 22, 2022

O Στεφ ολοκλήρωσε το ματς με άσσους και 85% κερδισμένων πόντων πίσω από το 1ο του service, ενώ στον προημιτελικό της Μαγίορκα αύριο (23/6) θα αντιμετωπίσει τον Μάρκος Χιρόν (Νο67) που νωρίτερα κέρδισε με ανατροπή τον Νο52 Μακένζι Μακντόναλντ με 4-6, 7-6(5), 6-4.

MALLORCA CHAMPIONSHIPS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Με το δεξί ο Τσιτσιπάς στη Μαγιόρκα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Tennis24