Σερίνα: “Δεν ξέρω αν θα παίζω του χρόνου”

Η Σερίνα Γουίλιαμς επέστρεψε στην ενεργό δράση, την περασμένη Τρίτη στο Ίστμπουρν, μετά από ένα χρόνο απουσίας επιβεβαιώνοντας την αγάπη της για το τένις, αν και τόνισε ότι το μέλλον της στο άθλημα παραμένει αβέβαιο.

Παρά το γεγονός αυτό η Αμερικανίδα και κάτοχος 23ων Grand Slam συνεχίζει την πορεία της στο Ίστμπουρν, μαζί με την Ονς Ζαμπέρ στο διπλό, ενώ παράλληλα έχει εξασφαλίσει και την ελευθέρας στα μονά του Wimbledon,

το οποίο έχει κατακτήσει 7 φορές. 

“Παίρνω την κάθε μέρα ξεχωριστά”, είπε στους δημοσιογράφους σε ερώτηση για τα σχέδιά της στο Tour. “Πραγματικά αφιέρωσα πολύ χρόνο στον τραυματισμό μου, οπότε μετά από αυτό δεν παίρνω και πολλές αποφάσεις για το μέλλον.”

Τελευταίος τίτλος για τη Γουίλιαμς ήταν στο Australian Open το 2017, ενώ μετά από εκεί αλλά και μετά τη γέννηση της κόρης της, ακολούθησαν ακόμη τέσσερις τελικοί. 

Οι εικασίες για την απόσυρσή της από το τένις αυξήθηκαν όταν η Γουίλιαμς, η οποία είχε υποχωρήσει στο Νο1.204 του κόσμου, έλυσε τη συνεργασία της με τον επί σειρά ετών προπονητή της Πατρίκ Μουράτογλου. 

Ωστόσο, στην ερώτηση για το αν βλέπει τον εαυτό της να παίζει την επόμενη σεζόν η Σερίνα είπε: “Δεν ξέρω, δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό.”

Γουίλιαμς και Ζαμπέρ συνεχίζουν στα προημιτελικά του Ίστμπουρν εκεί όπου θα παίξουν απέναντι στις Αογιάμα (κάτοχος του τίτλου) και Τσαν 

WTA 500 EASTBOURNE SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h)

The post Σερίνα: “Δεν ξέρω αν θα παίζω του χρόνου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα