Με το δεξί Ντιμιτρόφ, Ράονιτς – Έφτασε ο Ράφα! VIDEO

Πρεμιέρα σήμερα στο Brisbane International με τον Ράφαελ Ναδάλ να πατάει το πόδι του στο Queensland επιβεβαιώνοντας τη συμμετοχή του στο θεσμό

Ξεκίνησε για τα καλά η δράση στο πρώτο επίσημο τουρνουά της σεζόν, ανήμερα της πρωτοχρονιάς. Το καλό νέο για το Brisbane International είναι ότι ο Ράφαελ Ναδάλ όχι μόνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή

του αλλά έφτασε κιόλας στο Μπρισμπέιν.

Ο 32χρονος Ισπανός, μετά το όχι και τόσο επιτυχημένο τεστ στο Αμπού Ντάμπι, αποφάσισε να δοκιμάσει το σώμα του στο ATP 250 τουρνουά της Αυστραλίας, περιμένοντας στο 2ο γύρο το νικητή της αναμέτρησης Τσόνγκα-Κοκκινάκης.

Ο Ναδάλ, λίγες ώρες μετά την άφιξή του στο Μπρισμπέιν, φωτογραφήθηκε μαζί με τους Μάρει, Νισικόρι, Κύργιο, Τσόνγκα στο Queensland Tennis Center, ποζάροντας με το τρόπαιο της διοργάνωσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της πρεμιέρας, ο πρώην πρωταθλητής της διοργάνωσης (2017), Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, έσωσε τα έξι από τα εφτά break point του Γιοσιχίτο Νισιόκα, επικρατώντας με 6-3, 6-4 του Ιάπωνα για τον 1ο γύρο του θεσμού.

Το Νο19 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο6 του ταμπλό, χρειάστηκε 79 λεπτά για να φτάσει στη νίκη, πραγματοποιώντας ιδανικό ποδαρικό στη νέα σεζόν.

“Για πρώτο παιχνίδι, ένιωσα να χτυπάω πολύ καλά τη μπάλα. Θέλω να βελτιώσω κάποια πράγματα στο επόμενο ματς αλλά γενικά ήταν μια πολύ θετική εκκίνηση” είπε ο Βούλγαρος ο οποίος στο 2ο γύρο περιμένει το νικητή του αγώνα Μίλμαν-Σαντγκρεν.

Πιο εύκολη ήταν η πρεμιέρα του Μίλος Ράονιτς, πρωταθλητής στο Μπρισμπέιν το 2016, ο οποίος κέρδισε 6-0, 6-3 τον Αλιάζ Μπέντενε σε μόλις 48 λεπτά παιχνιδιού.

Ο Καναδός, πρώην Νο3 και νυν Νο18 στον κόσμο, πέτυχε 18 άσους και δεν χρειάστηκε να σώσει κανένα break point του αντιπάλου του, δείχνοντας πανέτοιμος για τη συνέχεια.

Στο 2ο γύρο, ο Ράονιτς θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Μάγερ-Κετσμάνοβιτς.

BRISBANE INTERNATIONAL DRAW | OOP (+7h)

The post Με το δεξί Ντιμιτρόφ, Ράονιτς – Έφτασε ο Ράφα! VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα