Με το δεξί στο Davis Cup Νόλε και Μάρεϊ – VIDEO

Νόβακ Τζόκοβιτς και Άντι Μάρεϊ ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο νέο φορμάτ του Davis Cup…

Πρώτα ο Βρετανός, πρώην Νο1 τενίστας του κόσμου, μπορεί να δυσκολεύτηκε αφάνταστα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ταλόν Γκρίκσπουρ (Νο179), όμως με νίκη στο τάι-μπρέικ του 3ου σετ, πανηγύρισε την παρθενική του επικράτηση για φέτος, με τα χρώματα της πατρίδας του.

Μετά από τρεις ώρες σπουδαίας μάχης, ο Μάρεϊ επιβλήθηκε με 6-7(7), 6-4, 7-6(5) του αντιπάλου του και έκανε το 1-0 για τη Μεγάλη Βρετανία στο tie

με την Ολλανδία.

Πλέον, οι Βρετανοί χρειάζονται μια νίκη στα εναπομείναντα δυο ματς του tie. Έβανς-Χάασε είναι η έτερη αναμέτρηση στο μονό, ενώ Τ.Μάρεϊ/Σκούπσκι – Κούλχοφ/Ροζέρ, θα είναι ο αγώνας των διπλών.

Όσον αφορά τη Σερβία, ο Νόβακ Τζόκοβιτς εκμεταλλεύτηκε το προβάδισμα που είχε δώσει νωρίτερα στη χώρα του ο Φίλιπ Κραϊνοβιτς (κέρδισε με 6-2, 6-4 τον Γιουίτσι Σουγκίτα) και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, έκανε το 2-0 στο tie με την Ιαπωνία.

Κερδίζοντας μετά από μόλις 69 λεπτά τον Γιοσίτο Νισιόκα με 6-1, 6-2, ο Νόλε έδωσε τον πρώτο πόντο στη Σερβία, κάνοντας την μεγάλο φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Νίκη και για τη Γερμανία επί της Αργεντινής, με τους Κολσράιμπερ και Στρουφ να κερδίζουν τα δυο μονά, κόντρα σε Πέγια και Σβάρτσμαν αντίστοιχα.

DAVIS CUP FINALS DRAW | OOP (-1h) | TV Schedule

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Με το δεξί στο Davis Cup Νόλε και Μάρεϊ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα