Με τα μάτια στο τρόπαιο

17:07 8/9/2019 - Πηγή: Tennis24
Ράφα Ναδάλ ή Ντανίλ Μεντβέντεφ ; Ώρα τελικού και για τους άνδρες στο Αμερικανικό Όπεν και το Tennis24 σας παρουσιάζει το preview της σπουδαίας αναμέτρησης…

Είναι σίγουρα, οι δυο πιο φορμαρισμένοι τενίστες του πλανήτη αυτή τη στιγμή. Ο μεν μετράει 12 συνεχόμενες νίκες, κι ο δε 11. Ενώ, και οι δυο προέρχονται από κατακτήσεις τροπαίων.

Ντανίλ Μεντβέντεφ και Ράφαελ Ναδάλ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 23:00GR – Eurosport στο Arthur Ashe, με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο του φετινού US Open

και το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε εμείς, είναι μια πραγματικά μεγάλη μάχη.

Φαβορί υπάρχει και μπορεί να το αντιληφθεί ο καθένας. Ο Ράφα Ναδάλ κυνηγάει τον 19ο Grand Slam τίτλο της πλούσιας καριέρας του, θα αγωνιστεί για πέμπτη φορά στον τελικό της Νέας Υόρκης και σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο.

Έχοντας κάνει δικά του τα τρόπαια του τουρνουά τις σεζόν 2010, 2013, 2017… γλυκοκοιτάζει ακόμη ένα Slam τίτλο για φέτος, μετά το Γαλλικό Όπεν και αν ο Ρώσος αντίπαλός του δεν πιάσει το 100% της απόδοσής του για… τέσσερις ώρες, τότε μάλλον θα δούμε τον θρυλικό Ισπανό να πανηγυρίζει ακόμη μια τεράστια επιτυχία.

Ποτέ, όμως, δεν πρέπει να ξεγράψει κανείς τον Μεντβέντεφ. Είναι ο τενίστας που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα μέσα στο καλοκαίρι, με τις φοβερές εμφανίσεις του και ως… πρωτάρης σε τελικό Grand Slam, θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του μέχρι τέλους.

Και πως να μην το κάνει άλλωστε, μιας και έχει την αυτοπεποίθησή του στα ύψη, έχοντας παίξει σε τρεις τελικούς στο Αμερικανικό Swing μέχρι τώρα, με τον… τέταρτο να είναι προ των πυλών.

Μια φορά έχουν τεθεί αντιμέτωποι οι Ναδάλ και Μεντβέντεφ, με τον Ισπανό να κάνει πάρτι. Στον πρόσφατο τελικό του Rogers Cup, ο Ράφα επικράτησε με το εμφατικό 6-3, 6-0 και έδειξε ότι έχει όλα τα όπλα, αγωνιστικά και ψυχικά, για να μην αφήσει τον Ρώσο να τον απειλήσει.

Θα μπορέσει να εφαρμόσει το ίδιο πλάνο, ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του 19ου Grand Slam τίτλου του, ή ο Μεντβέντεφ θα μπορέσει να κάνει την υπέρβαση και να γίνει η έκπληξη του τελικού ;

Οι απαντήσεις, απόψε…

US OPEN MEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Με τα μάτια στο τρόπαιο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα