Με πίστη για τη μεγάλη ανατροπή η Ελλάδα

20:25 6/1/2023 - Πηγή: Tennis24

Η 1η ημέρα των ημιτελικών στο United Cup, δεν κύλησε καλά για την Ελλάδα. Δυο ήττες σε ισάριθμα ματς γνώρισε η εθνική μας ομάδα από την Ιταλία στο Σίδνεϊ και πλέον, η υπόθεση πρόκριση έχει δυσκολέψει πάρα πολύ.

Η χώρα μας, καλείται το Σάββατο (7/1), να κερδίσει και τα τρία ties, ώστε να πετύχει μια σπουδαία ανατροπή και να εξασφαλίσει τη θέση της στο μεγάλο τελικό της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Για να το κάνει αυτό, όμως, θα πρέπει να δείξει καλύτερο

πρόσωπο από αυτό που έδειξε στην 1η ημέρα αγώνων, όπου η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Σακελλαρίδης, ηττήθηκαν από τη Μαρτίνα Τρεβιζάν και τον Λορέντζο Μουζέτι, αντίστοιχα.

Στο πρόγραμμα του Σαββάτου (7/1), ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα δώσει την πρώτη μάχη, στις 08:00GR, αντιμετωπίζοντας τον Νο16 τενίστα του κόσμου, Ματέο Μπερετίνι, σε ένα πολύ σπουδαίο ντέρμπι.

Εφόσον τα καταφέρει ο 24χρονος Έλληνας και μειώσει σε 1-2, σειρά θα πάρει ο γυναικείος αγώνας της 2ης ημέρας. Εκεί, η Ιταλίδα και Νο54 στην παγκόσμια κατάταξη, Λουτσία Μπρονζέτι, περιμένει να μάθει την αντίπαλό της.

Μια εκ των Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου θα ριχτεί στη μάχη για την Ελλάδα. Ο αγώνας, είναι προγραμματισμένος για τις 09:30GR. Το rubber θα “κλείσει” με το μικτό διπλό, στις 11:00GR. Σάκκαρη και Τσιτσιπάς, θα αντιμετωπίσουν τους Ροσατέλο και Μουζέτι.

Στον έτερο ημιτελικό, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, χρειάζονται επίσης μια νίκη για να προκριθούν στον τελικό, θέτοντας εκτός την Πολωνία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου (7/1):

Ken Rosewall Arena (Σίδνεϊ):

ΗΠΑ – Πολωνία 2-0
01:00 Χούρκατς – Φριτς
02:30 Λινέτ – Κις
04:00 Σφιόντεκ/Χούρκατς – Πεγκούλα/ΦριτςΕλλάδα – Ιταλία 0-2
08:00 Τσιτσιπάς – Μπερετίνι
09:30 Παπαμιχαήλ ή Γραμματικοπούλου – Μπρονζέτι
11:00 Σάκκαρη/Τσιτσιπάς – Ροσατέλο/Μουζέτι

UNITED CUP DRAW | GROUP STANDINGS | OOP (+8h)

The post Με πίστη για τη μεγάλη ανατροπή η Ελλάδα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα