Με οδήγό τον Ράφα στα ημιτελικά – VIDEO

Η Ισπανία ξεπέρασε με δυσκολία το εμπόδιο της Αργεντινής και προκρίθηκε στα ημιτελικά του νέου Davis Cup

Σε ένα ακόμη μεταμεσονύχτιο ντέρμπι στη Μαδρίτη, η οικοδέσποινα Ισπανία κατάφερε να κερδίσει με 2-1 την Αργεντινή και να σφραγίσει το μεγάλο ραντεβού με τη Μεγάλη Βρετανία στα ημιτελικά του Σαββάτου.

Το tie Ισπανία-Αργεντινή κρίθηκε στο διπλό και ολοκληρώθηκε μετά τις 02:00 τα ξημερώματα, με τους Ναδάλ και Γκρανογέρς να επικρατούν 6-4, 4-6, 6-3 των Μάξιμο Γκονζάλες και Λεονάρντο Μάγερ, δίνοντας στη χώρα τους την ευκαιρία να παραμείνει

στη διεκδίκηση του τίτλου.

Στο πρώτο ματς του συναρπαστικού προημιτελικού, ο Γκουίντο Πέγια έκανε την ανατροπή κόντρα στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα ο οποίος αντικατέστησε τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ, λόγω του προσωπικού δράματος που περνούσε ο συμπατριώτης του.

Ο αριστερόχειρας Πέγια, επικράτησε 6-7(3), 7-6(4), 6-1 του Μπούστα όμως λίγο αργότερα, ο Ράφαελ Ναδάλ μπήκε σαν ταύρος μαινόμενος στην κεντρική πίστα του Caja Magica και διέλυσε 6-1, 6-2 τον άτυχο Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Αμφίβολος για τη συμμετοχή του στα ημιτελικά απέναντι στους Ισπανούς, είναι ο Άντι Μάρει ο οποίος την Τετάρτη έκανε υπερπροσπάθεια στην αναμέτρηση με την Ολλανδία και δεν αγωνίστηκε στα προημιτελικά κόντρα στους Γερμανούς.

Έτσι, οι δύο ημιτελικοί του Davis Cup 2019, το Σάββατο, είναι:

11:30GR Ρωσία-Καναδάς
18:30GR Ισπανία-Μ.Βρετανία

DAVIS CUP FINALS DRAW | OOP (-1h) | TV Schedule

The post Με οδήγό τον Ράφα στα ημιτελικά – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα