Νέος προπονητής για Κέρμπερ

Η Αντζελίκ Κέρμπερ, με ανάρτησή της στα social media έκανε γνωστό πως από εδώ και στο εξής θα δουλεύει με τον νέο προπονητή της, Ντίτερ Κίντλμαν…

Η Γερμανίδα πρωταθλήτρια, πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και κάτοχος τριών Grand Slam τίτλων, έλυσε τη συνεργασία της με τον Ράινερ Σλόετλερ τον περασμένο Ιούλιο και την Πέμπτη ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή.

Ο λόγος για τον Ντίντι Κίντλμαν, πρώην Νο130

τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ και πρώην hitting partner της Μαρία Σαράποβα.

Ο 37χρονος δούλεψε με τη Ρωσίδα για δυο χρόνια (2012-2014), ενώ το 2017 έγινε ο προπονητής της Μάντισον Κις, την οποία και οδήγησε στον παρθενικό της Grand Slam τελικό, στη Νέα Υόρκη.

Αμέσως μετά, ανέλαβε τις τύχες της Ελίζ Μέρτενς (2018) ενώ προσφάτως έλυσε τη συνεργασία του με την Αυστραλή, Άιλα Τομλιάνοβιτς.

“Όσο απόλαυσα τον χρόνο μου μακριά από τα courts, άλλο τόσο ενθουσιασμένη είμαι για την επικείμενη σεζόν. Είμαι χαρούμενη, να ανακοινώσω πως ο Ντίντι Κίντλμαν θα είναι ο νέος μου προπονητής.

Από τώρα, ξεκινάει η δουλειά και είμαι χαρούμενη που οι άνθρωποι της ομάδας μου, είναι το ίδιο αισιόδοξοι με εμένα. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. Το ξέρω, πως η πορεία μου στο Tour, μπορεί να προκαλέσει πολλές αλλαγές συναισθημάτων σε όσους με ακολουθούν”, έγραψε η Νο20 τενίστρια του κόσμου, ενόψει της νέας της συνεργασίας.

Η ανάρτηση της Γερμανίδας:

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Νέος προπονητής για Κέρμπερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα