Με Ντιμιτρόφ και Μάρει ο Ναδάλ στο Μπρισμπέιν (draw)

Πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη κλήρωση του πρώτου τουρνουά της σεζόν που θα ξεκινήσει την Κυριακή στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Ράφαελ Ναδάλ που πρόκειται να πραγματοποιήσει τη μεγάλη επιστροφή στα courts, μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω τραυματισμού.

Ο 37χρονος Ισπανός που αγωνίζεται με wild card, κληρώθηκε στο κάτω μέρος του ταμπλό και στον 1ο γύρο θα περιμένει έναν τενίστα από τα προκριματικά (Τιμ και Σβάρτσμαν είναι στο προκριματικό ταμπλό) ή κάποιον

lucky loser.

Εφόσον η επιστροφή του Ναδάλ είναι νικηφόρα, στο 2ο γύρο θα τον περιμένει πιθανότατα το Νο8 του ταμπλό, Ασλάν Καράτσεφ που αγωνίζεται με τον wild card Αυστραλό, Τζέισον Κούμπλερ στην πρεμιέρα.

Στα προημιτελικά ο Ράφα διασταυρώνεται με τον 4-Ούγκο Ουμπέρ και στα ημιτελικά με τον φορμαρισμένο, στο τέλος του 2023 και Νο2 του ταμπλό, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Here it is… @RafaelNadal will play a qualifier in the first round at #BrisbaneTennis pic.twitter.com/wV90rZ6Sdv

— Brisbane International (@BrisbaneTennis) December 29, 2023

Ο Βούλγαρος, Νο14 στον κόσμο, ήταν ο πιο άτυχος της κλήρωσης αφού στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον unseeded Άντι Μάρει, στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας.

Το Νο1 της διοργάνωσης καταλαμβάνει ο Χόλγκερ Ρούνε που θα παίξει με τον γηπεδούχο Μαξ Πουρσέλ στη φάση των “32” και διασταυρώνεται με τον Κόρντα στα προημιτελικά και έναν εκ των Σέλτον/Μπαέζ στην 4αδα.

We are in for a treat

Two former champions go head-to-head in the first round #BrisbaneTennis pic.twitter.com/XN1Nyjr1V1

— Brisbane International (@BrisbaneTennis) December 30, 2023

BRISBANE INTERNATIONAL DRAW | DOUBLES | OOP (+8h)

The post Με Ντιμιτρόφ και Μάρει ο Ναδάλ στο Μπρισμπέιν (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα