Ήττα-σοκ για Τσιτσιπά και Φέντερερ – VIDEO

Τζακ Σοκ και Τζον Ίσνερ πραγματοποίησαν μια επική ανατροπή και επικράτησαν του Στέφανου Τσιτσιπά και του Ρότζερ Φέντερερ στο ματς διπλού της Κυριακής, δίνοντας προβάδισμα τίτλου στην Team World…

Την σημαντικότερη νίκη του τριημέρου στη Γενεύη, πανηγύρισαν οι Τζακ Σοκ και Τζον Ίσνερ, σοκάροντας το δίδυμο του Ρότζερ Φέντερερ και Στέφανου Τσιτσιπά την Κυριακή,

στο πρώτο ματς της ημέρας.

Οι δυο Αμερικανοί βγήκαν αλώβητοι από το θρίλερ και επιβλήθηκαν μετά από δυο ώρες σπουδαίου αγώνα, κάνοντας επική ανατροπή, 5-7, 6-4, 10-8.

Πλέον, η Team World έχει το προβάδισμα κατάκτησης του τροπαίου, αφού πέρασε μπροστά με 7-8 στο σκορ. Κάθε αγώνας της Κυριακής, άλλωστε, δίνει τρεις πόντους στην εκάστοτε ομάδα.

Η Ευρώπη, είχε την τεράστια ευκαιρία της να φτάσει μια ανάσα από το threepeat, όμως στις λεπτομέρειες, Ρότζερ και Στέφανος δεν κατάφεραν να “κλειδώσουν” τη νίκη, βλέποντας τους αντιπάλους τους να είναι ψυχραιμότεροι στο super tie-break.

Απέμειναν, τρεις αγώνες στο πρόγραμμα της Κυριακής και όποια ομάδα από τις δυο, πάρει περισσότερες νίκες, θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια.

Αν συνυπολογίσει κανείς, πως η Team Europe δεν έχει στις τάξεις της τον Ράφα Ναδάλ, ο οποίος αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού, τότε καταλαβαίνει, πως η ομάδα του Τζον ΜάκΕνρο, έχει μοναδική ευκαιρία μπροστά της, για να κατακτήσει τον τίτλο.

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της όμως, μιας και ο Ρότζερ Φέντερερ δηλώνει… παρών και θα παίξει σε ένα ματς μονού. Η συνέχεια, προμηνύεται, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή και με μεγάλο σασπένς!

Το υπόλοιπο πρόγραμμα (Eurosport 1 HD)

15:15GR   Τιμ – Κύργιος

17:30GR   Φέντερερ – Ίσνερ

19:30GR   Ζβέρεφ – Ράονιτς

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ήττα-σοκ για Τσιτσιπά και ΦέντερερVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα