Και το όνομα αυτού: Μιομίρ Κετσμάνοβιτς – VIDEO

Μετά τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, ο 19χρονος Σέρβος, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, έριξε στο καναβάτσο και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με μια παλικαρίσια ανατροπή, δείχνοντας πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της μέχρι τώρα καριέρας του…

Ήταν θέμα χρόνου, να αρχίσει να πανηγυρίζει μεγάλες νίκες. Ο Μιόμιρ Κετσμάνοβιτς μετά από ένα μεταβατικό πρώτο μισό της χρονιάς στο κορυφαίο επίπεδο, τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει το ταλέντο του και πετυχαίνει μια μετά την άλλη, σπουδαίες προκρίσεις.

Αυτή την εβδομάδα στο Σινσινάτι, μάλιστα, πανηγύρισε δυο νίκες κόντρα σε δυο “χρυσά” παιδιά του παγκοσμίου τένις.

Πρώτα

ήταν ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, που έπεσε θύμα του νεαρού Σέρβου και το βράδυ της Τετάρτης, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ υπέστη ήττα-σοκ, με ανατροπή, από το Νο58 της παγκόσμιας κατάταξης.

Mio-MY!

Miomir Kecmanovic notches his first career Top 10 win, 6-7(4) 6-2 6-4 over Alexander Zverev at #CincyTennis pic.twitter.com/Zeyp7YvD70

Tennis TV (@TennisTV) 14 Αυγούστου 2019


Τι κι αν βρέθηκε πίσω με σετ από τον ταλαντούχο Γερμανό, ο οποίος έχει πολλές περισσότερες παραστάσεις σε τέτοιο επίπεδο, από τον πιτσιρικά Σέρβο, ο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς γύρισε “τούμπα” το ματς και πήρε την πρόκριση με μια μεγάλη εμφάνιση.

Μετά από δυο ώρες και 20 λεπτά αγώνα, ο Σέρβος επικράτησε με 6-7(4), 6-2, 6-4 και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σε βάρος Top10 τενίστα, εξασφαλίζοντας παράλληλα την άνοδό του στο Top50 του κόσμου από την επόμενη εβδομάδα, για παρθενική του φορά.

Ακόμη μια απογοητευτική εμφάνιση του Ζβέρεφ, μέσα σε όλα τα υπόλοιπα.

Ο Γερμανός, Νο6 του κόσμου, σέρβιρε… 20 διπλά λάθη, ενώ κέρδισε μόλις το 36% των πόντων που παίχτηκαν πίσω από το δεύτερο σερβίς του (16/44) δείχνοντας για ακόμη μια φορά, την κάκιστη αγωνιστική περίοδο την οποία διάγει.

Ο Κετσμάνοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Ρομπέτο Μπαουτίστα Αγκουτ στους “16” της διοργάνωσης, μετά τη βραδινή νίκη του Ισπανού με 6-3, 3-6, 6-1 επί του Φράνσις Τιαφό.

CINCINNATI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Και το όνομα αυτού: Μιομίρ Κετσμάνοβιτς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα