Open 13: Με ευκολία στα προημιτελικά ο Μεντβέντεφ

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και κόντρα στον Ιγκόρ Γκερασίμοφ δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του ATP 250 της Μασσαλίας.

Ο 25χρονος τενίστας, κατάφερε με 6-2, 6-4, να υπερκεράσει το εμπόδιο του Γκερασίμοφ, ο οποίος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να απειλήσει ουσιαστικά τον αντίπαλο του.

Μετά τον αποκλεισμό στο Ρότερνταμ, ο Μεντβέντεφ δεν είχε όρεξη για ”αστεία”, κάτι το οποίο φάνηκε από το πρώτο κιόλας game.

Ο Ρώσος αθλητής, κάνοντας διπλό μπρέικ στο πρώτο σετ και πιέζοντας πολύ τον αντίπαλο του, ήταν αυτός που κέρδισε το εναρκτήριο σετ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι παρά το 94% σε ποσοστό περασμένων πρώτων σερβίς του Λευκορώσου, ο Μεντβέντεφ είχε πολύ καλές επιστροφές και δεν επέτρεψε στο Νο76 του κόσμου, να κερδίσει κανέναν εύκολο πόντο.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα δεν άλλαξαν για τον Ρώσο τενίστα και Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, αφού συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, παίζοντας άκρως επιθετικά και οδηγώντας σε αρκετά σημεία τον Γκερασίμοφ σε αβίαστα λάθη, κάτι που του κόστισε αρκετά.

Αυτή η αναμέτρηση ήταν και η 4η για τους δύο τενίστες, με τον φιναλίστ του φετινού Australian Open, να μετράει ισάριθμες νίκες.

Off to a hot start at the @Open13

Top seed @DaniilMedwed moves past Gerasimov 6-2, 6-4 and will face Jannik Sinner in the quarter-finals. pic.twitter.com/4aCS6xfRTz

ATP Tour (@atptour) March 11, 2021

Πλέον, στρέφεται στον επόμενο αντίπαλο του, ο οποίος θα είναι ο Γιάνικ Σίνερ, σε μια αν μη τι άλλο πάρα πολύ ενδιαφέρουσα μάχη.

OPEN 13 DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Open 13: Με ευκολία στα προημιτελικά ο Μεντβέντεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα