Μας “φτιάξατε” για το 2020 – VIDEO

Ράφεαλ Ναδάλ και Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβασαν την αδρεναλίνη και την προσμονή μας για την έναρξη της νέας χρονιάς

Καλύτερο τέλος, δεν θα μπορούσαμε να είχαμε στη χρονιά. Εντάξει, ίσως αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό για τον πρωταθλητή μας, να έμπαινε το κερασάκι στην τούρτα, ωστόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε αδικαιολόγητα, για την εποχή, επίπεδα ετοιμότητας και ανέβασε ακόμα περισσότερο τις προσδοκίες για ένα τεράστιο 2020, παίζοντας τρεις αγώνες σε πολύ υψηλό επίπεδο (Ρούμπλεφ, Τζόκοβιτς, Ναδάλ).

Ναδάλ και Τσιτσιπάς χάρισαν στον φίλαθλο κόσμο ένα επικό παιχνίδι στον τελικό του

Mubadala World Tennis Championships, δείχνοντας να θέλουν πολύ το τρόπαιο, έστω κι αν πρόκειται για φιλική διοργάνωση στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς.

Ο Θρυλικός Ισπανός απέδειξε για πολλοστή φορά πως δεν του αρέσει να χάνει και παρά την ανετοιμότητά του, έβαλε τα δυνατά του και “γύρισε” το ματς, πανηγυρίζοντας μια ακόμη νίκη επί του Στέφανου με σκορ 6-7(3), 7-5, 7-6(3), μετά από τρεις ώρες συναρπαστικής μάχης.

“Δεν ήμουν 100% έτοιμος γι’αυτό το ματς, σωματικά και πνευματικά αλλά πάλεψα σκληρά, έδωσα το καλύτερό μου και επιστρέφω σπίτι με το τρόπαιο και είναι σημαντικό για μένα. Πέρασα δύσκολες καταστάσεις αλλά κατάφερα να βρω τον τρόπο. Είναι πάντα δύσκολο να παίζω κόντρα στον Στέφανο. Πιθανότατα ήρθε εδώ καλύτερα προετοιμασμένος από εμένα, γιατί τελείωσα αργότερα τη χρονιά και ήθελα να ξεκουραστώ λίγο. Είμαι σούπερ ευχαριστημένος για τη νίκη μου και την ίδια στιγμή είμαι σούπερ ευτυχισμένος για τον τρόπο που αντέδρασα” δήλωσε ο Ναδάλ στη συνέντευξη Τύπου.

Στην on court συνέντευξή τους, Τσιτσιπάς και Ναδάλ αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις ενώ και οι δύο δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τη στήριξη του κόσμου και τη αγάπη που ένιωσαν αυτές τις τρεις ημέρες ενώ ξεχωριστή ήταν η στιγμή όταν ο Στέφανος απευθύνθηκε προσωπικά στον Ράφα και ο Ισπανός ανταποκρίθηκε με “thumbs up” και ένα υπέροχο χαμόγελο.

“Έκανα 8,000 νέους φίλους σήμερα” είπε ο Στεφ ενώ εξήρε και την παρουσία πολλών Ελλήνων φιλάθλων που έκαναν αισθητή την παρουσία τους σε ένα ακόμη γήπεδο όπου αγωνίστηκε ο Τσιτσιπάς.

Από την πλευρά του, ο Ναδάλ, είπε για τον Στέφανο: “Δεν ξέρω αν ήμουν έτοιμος γι’αυτό το ματς αλλά συνέβη. Πάντα με αντίπαλο τον Στέφανο είναι μεγάλη πρόκληση. Είναι νέος, έχει πολύ ενέργεια. Του εύχομαι τα καλύτερα για το 2020”

The post Μας “φτιάξατε” για το 2020 – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα