Μάρει: Υπέρ των περιορισμών για τους ανεμβολίαστους

Ο Άντι Μάρει πέτυχε δύο πολύ καλές νίκες στο Indian Wells Masters (Μαναρινό, Αλκαράθ) πριν αποκλειστεί από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον 3ο γύρο της Masters διοργάνωσης, έπειτα από ένα πολύ δυνατό και συναρπαστικό ματς.

Φεύγοντας από την Καλιφόρνια, ο 34χρονος Σκωτσέζος αναφέρθηκε ξανά στο θέμα του εμβολιασμού των παικτών ενόψει και του Australian Open 2022, υποστηρίζοντας ότι οι ανεμβολίαστοι θα παίξουν τελικά στο πρώτο Grand Slam

της νέας σεζόν αλλά θα στηρίξει τις Αρχές στους πιο αυστηρούς περιορισμούς που θα έχουν οι ανεμβολίαστοι σε σχέση με τους τενίστες που έχουν κάνει το εμβόλιο.

Την Τρίτη, η Υπουργός Αθλητισμού της Βικτόρια, Μάρτιν Πάκουλα, είχε προτρέψει τους τενίστες να προχωρήσουν σε εμβολιασμό προκειμένου να δώσουν στον εαυτό τους την καλύτερη ευκαιρία να αγωνιστούν στη Μελβούρνη.

Η Ομοσπονδία της Αυστραλίας, αρνήθηκε να σχολιάσει τις αποφάσεις της Κυβέρνησης σχετικά με την κατάσταση εμβολιασμού των αθλητών. Ωστόσο, οι εμβολιασμένοι αναμένεται να έχουν παραπάνω ελευθερίες και φυσικά δεν θα είναι υποχρεωμένοι να μπουν σε καραντίνα 14ων ημερών όπως θα ισχύει για τους ανεμβολίαστους.

“Από αυτά που έχω καταλάβει είναι ότι θα παίξουν και οι ανεμβολίαστοι απλά θα ισχύουν διαφορετικοί κανόνες. Ίσως θα χρειαστεί να ταξιδέψεις δύο εβδομάδες νωρίτερα από τους υπόλοιπους στην Αυστραλία. Αυτή είναι επιλογή των τενιστών. Αν ισχύσει αυτό από την τοπική Κυβέρνηση, εγώ θα τους στηρίξω. Θα είναι πολύ ωραίο αν περισσότεροι αθλητές εμβολιαστούν.

“Ειδικά η Αυστραλία ήταν πολύ αυστηρή στους περιορισμούς που επέβαλε στους κατοίκους της. Οι άνθρωποι εκεί έπρεπε να υπομείνουν 18 οδυνηρούς μήνες”

The post Μάρει: Υπέρ των περιορισμών για τους ανεμβολίαστους appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα