Λύγισε τον Μάρει ο Ζβέρεφ (vids)

Τα εξαιρετικά του αποτελέσματα μετά το Wimbledon, συνεχίζει ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος ξεπέρασε με δυσκολία το εμπόδιο του μαχητικού Άντι Μάρει και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του BNP Paribas Open.

Το Νο3 του ταμπλό, αν και βρέθηκε με break κάτω και στα δύο σετ, ήταν ανώτερος από τον έμπειρο αντίπαλό του και επιβλήθηκε με 6-4, 7-6(4) του Μάρει,

σφραγίζοντας το blockbuster ραντεβού με τον Γκάελ Μονφίς στους “16” της Masters διοργάνωσης.

Ήταν η 19η νίκη του Ζβερεφ στα τελευταία 20 παιχνίδια που έχει δώσει στο ATP Tour, προερχόμενος από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, τον τίτλο στο Cincinnati Masters και τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Αμερικανικού Όπεν από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Ζβέρεφ επί του Μάρει, σε σύνολο τριών αγώνων και ο 24χρονος Γερμανός δήλωσε υπερήφανος που πλέον έχει κερδίσει ολόκληρο το Big 4.

“Ο Άντι ήταν ο μόνος από τους Big Four που δεν είχα κερδίσει, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα σήμερα. Ήταν ένα φανταστικό ματς. Ο Άντι έπαιξε εξαιρετικά καλά, ίσως το καλύτερό του παιχνίδι μετά την επέμβαση. Ελπίζω να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό γιατί έχει λείψει από το τένις και είναι πολύ ωραία που τον έχουμε πίσω” είπε ο Ζβέρεφ στην on-court συνέντευξή του.

Για την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού, ο Ζβέρεφ θα αντιμετωπίσει τον Γκάελ Μονφίς που νωρίτερα επιβλήθηκε 7-5, 6-2 του Κέβιν Άντερσον, συνεχίζοντας τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων.

INDIAN WELLS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Λύγισε τον Μάρει ο Ζβέρεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα