Μάρεϊ: Ξεκινάει τη σεζόν από την Αδελαϊδα – Μένει εκτός United Cup

Από την Αδελαΐδα θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν ο Άντι Μάρεϊ με τον πρώην Νο1 του κόσμου και τρεις φορές κάτοχο Grand Slam να αγωνίζεται την πρώτη εβδομάδα του 2023 στο Adelaide International, κάτι που σημαίνει ότι ο 35χρονος δεν θα παίξει στο νεοσύστατο United Cup που θα πραγματοποιείται εκείνες τις ημέρες.

“Το να παίξω στο Adelaide International για πρώτη

φορά στην καριέρα μου είναι κάτι που ανυπομονώ. Ο κόσμος στην Αυστραλία αγαπάει το τένις και είναι πάντα πολύ υποστηρικτικοί.”, είπε ο Μάρεϊ

“Έχω δουλέψει σκληρά στην off season και το Adelaide International να είναι μια πρώτης τάξεως προετοιμασία ενόψει του Australian Open. Ανυπομονώ να δω πως θα εξελιχθεί το τουρνουά στην Αδελαΐδα και γενικά το 2023.”

Εκτός από τον Βρετανό, στο τουρνουά θα συμμετάσχει και ο Γιάνικ Σίνερ, ενώ σύμφωνα με σέρβικα ΜΜΕ το παρών αναμένεται να δώσει και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς η Σερβία δεν είναι μέσα στις ομάδες που θα παίξουν στο United Cup.

Το Adelaide International 1 αναμένεται να πραγματοποιηθεί το διάστημα 1-8 Ιανουαρίου, ενώ στη συνέχεια θα διεξαχθεί και το Adelaide International 2 το διάστημα 9-14 Ιανουαρίου.

The first four players have been announced for the Adelaide International tournaments

We look forward to welcoming Andy Murray, Victoria Azarenka, Petra Kvitova and Jannik Sinner to Adelaide in January.

Read more https://t.co/UK0hEjzHjp #AdelaideTennis pic.twitter.com/AWSbQ6zP76

— Adelaide International (@AdelaideTennis) November 23, 2022

The post Μάρεϊ: Ξεκινάει τη σεζόν από την Αδελαϊδα – Μένει εκτός United Cup appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα