US Open: Πέρασε στο 2ο γύρο η Σάκκαρη – VIDEO

08:45 2/9/2020 - Πηγή: Tennis24

Σκληρή μάχη για πάνω από δύο ώρες έδωσε η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στη Στέφανι Βόεγκελ, πριν καταφέρει τελικά να ξεπεράσει στα τρία σετ το εμπόδιο της Ελβετίδας και πάρει την πρόκριση για το 2ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν.

Η 25χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, επικράτησε 6-3, 3-6, 7-5 της αντιπάλου της και προκρίθηκε για 4η φορά στη φάση των “64” της διοργάνωσης.

Προερχόμενη από την πολύ καλή παρουσία της στο Western & Southern Open, όπου μεταξύ άλλων κέρδισε και τη Σερίνα Γουίλιαμς, η Σάκκαρη μπήκε

δυνατά στην πρεμιέρα της στη Νέα Υόρκη και παρά το γρήγορο break της Βόεγκελ, πήρε το προβάδισμα στο σκορ, παίζοντας πολύ πιο επιθετικά από την Ελβετίδα.

Κάποια λάθη της Μαρίας στο 2ο σετ, έδωσαν την ευκαιρία στην Βόεγκελ, Νο114 στον κόσμο, να επιστρέψει και να οδηγήσει το ματς στο καθοριστικό σετ, πετυχαίνοντας 2/2 breaks.

Μάχη σώμα με σώμα δόθηκε στο 3ο σετ της αναμέτρησης στο Court 14 του National Tennis Center καθώς καμία από τις δύο δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις το σερβίς της αντιπάλου της, μέχρι το 12ο game όπου η Σάκκαρη αύξησε την πίεση και πέτυχε το πολυπόθητο break που της χάρισε την πολύτιμη νίκη.

Στο 2ο γύρο του US Open, η Μαρία θα αντιμετωπίσει την επικίνδυνη Μπερνάντα Πέρα που με τη σειρά της απέκλεισε με 7-6, 6-0 τη Ζαρίνα Ντίγια.

Η Πέρα, είναι 26 ετών και καταλαμβάνει το Νο61 της παγκόσμιας κατάταξης, με τη Σάκκαρη να είχε κερδίσει την επόμενη αντίπαλό της στον 1ο γύρο του Wimbledon 2019 με 2-0 σετ.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post US Open: Πέρασε στο 2ο γύρο η ΣάκκαρηVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα